Núria Camps Miralles, estudiant de l'Escola Politècnica Superior, Premi AEPA Young als millors expedients de grau

Data de la notícia: 31-10-2023
Visites: 1050
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Aquests premis, que van ser lliurats el passat 27 d'octubre, homenatgen dones i organitzacions que han evolucionat cap a l'excel·lència i amb els quals l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de la província d'Alacant (EAPA) comparteix valors i compromís.


Núria Camps Miralles, egressada de l'Escola Politècnica Superior, va arreplegar divendres passat el Premi AEPA Young als millors expedients de grau que lliura anualment l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals de la província d'Alacant, en col·laboració amb la Caixa Rural Central (CRC) i la Diputació d'Alacant.

Núria ha finalitzat en el curs 2022/2023 els seus estudis de Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació en la Universitat d'Alacant. Els va cursar en el grup d'Alt Rendiment Acadèmic (LLAURA) del Grau, amb una nota mitjana de 9,73 i esment de Matrícula d'Honor en 35 assignatures, entre elles la del seu Treball Fi de Grau.

És una persona amb curiositat i ganes d'aprendre, que ha compaginat els seus estudis amb la realització d'activitats també enriquidores, i això ha sigut possible a la seua disposició i capacitat d'organització. Alguns exemples de les seues altres passions són els idiomes, la música i l'esport. Toca el piano des dels 4 anys, ha sigut jugadora federada de bàsquet i es va implicar en el voluntariat de partits de Goalball, esport per a persones cegues i amb discapacitat visual.

Cada edició dels premis AEPA és un homenatge a dones i organitzacions que han evolucionat cap a l'excel·lència i amb els quals l'associació comparteix valors i compromís. Són una oportunitat per a destacar el talent femení i el paper de l'empresa en la societat com a motor de creixement.

Enhorabona, Núria!!!

#orgullUA
#orgullEPS


Núria Camps arreplegant el seu guardó. Imatge extreta de perfil d'AEPA en Facebook.

 

Guardonades Premi AEPA Young. Imatge extreta de Diario Información.


Foto de grup de persones i entitats premiades. Imatge extreta de Diario Información.


Notes de premsa:

https://alicanteplaza.es/aepa-reivindica-el-papel-de-la-mujer-y-la-empresa-como-motor-del-crecimiento-en-su-gala-de-premios

https://www.informacion.es/economia/2023/10/27/aepa-reivindica-papel-mujer-empresa-93896156.html

https://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2023/octubre2023/23-30/dos-estudiantes-de-la-ua-reciben-el-premio-aepa-young.html

Altres notes:

https://origin.eps.ua.es/servicios/noticiaeps/4939/es/eps/nuria-camps-miralles-estudiante-ua-finalista-quinta-edicion-premios-wo





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA