DEFENSES **TFG C4 GRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA

Data de la notícia: 11-09-2020
Visites: 6628
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Informació important per a l'alumnat sobre la defensa de **TFG C4 (setembre) del grau en Arquitectura Tècnica

S'informa a tot l'alumnat que ja estan disponibles les dates de defensa, tribunals i enllaços a les aules Meet en la pàgina web de la Titulació, l'enllaç directe a l'assignació es pot consultar ací.
Tota la informació de l'adaptació curricular de l'assignatura, podeu trobar-la en l'apartat Avaluació de la Guia Docent.
 
A continuació, es recopila tota la informació i normes a seguir per tots/as els/les estudiants per a la defensa i exposició dels Treballs/Projectes Fi de Grau d'Arquitectura Tècnica (convocatòria setembre 2020 C4):
  • Les defenses estan previstes per als dies 15, 16 i 17 de setembre de 2020, mitjançant aules virtuals de Google Meet. És necessari que tots/as els/les estudiants que exposen el dia assignat siguen a l'aula 20 minutos abans per a realitzar el procés d'identificació.
  • Es recomana que tots/as els/les estudiants tinguen un compte de correu @gcloud.alu.ua.es per a l'accés a les sales Meet (més info), ja que així no es requereix autorització per a l'accés. S'insta a l'alumnat que no ha utilitzat mai meet, al fet que realitze proves i practique el compartir pantalla, la compatibilitat del micròfon, etc.
  • Es recorda que el temps d'exposició màxim és de 15 minuts. Es recomana preparar l'exposició per a 13-14 minuts màxim ja que el tribunal pot penalitzar l'excés de temps.
  • Els criteris d'avaluació que utilitzarà el tribunal són els mateixos que en altres anys i estan publicats en el següent enllaç.
  • L'ordre d'intervenció és el que consta en la pàgina web del Calendari de defenses, estimant-se 30 minuts per a cada TFG (10-15 min. exposició, 15 min. preguntes).
  • Amb caràcter general, cap estudiant o assistent podrà gravar la videoconferència, quedant prohibida la captació o enregistrament de la sessió, així com també la seua reproducció o difusió, total o parcial, siga amb el mitjà que siga o el dispositiu utilitzat. Qualsevol actuació indeguda implicarà una vulneració de la normativa vigent, de la qual poden derivar-se les responsabilitats legals pertinents. Infografia sobre la protecció de dades.
  • Es recomana a tots els participants que tinguen una bona il·luminació (diverses llums al capdavant, una posterior, evitar sobreexposició de finestres, etc); connexió a internet per cable, o en defecte d'això, pròxim al router; evitar la presència d'altres persones a l'entorn de la videoconferència.
 
Aules Meet TFG C4 GAT
 
 
  Dia - Hora Aula pública TFG Aula d'identificació
Tribunal 6
Raúl Prado
raul.prado@ua.es
15-09-2020
10.00 - 14.00
https://meet.google.com/tor-pgzr-kqd https://meet.google.com/men-ppjr-smk
Tribunal 7
Juan Carlos Pérez
jc.perez@ua.es
16-09-2020
16.30 - 19.30
https://meet.google.com/kmh-xsnr-ewk https://meet.google.com/yrb-bmhj-tub
Tribunal 8
Pablo Jeremies
pablo.juan@ua.es
17-09-2020
10.00 - 14.00
https://meet.google.com/dih-kzhy-xkg https://meet.google.com/mvo-ptmz-ged
 


PROCEDIMENT
- 20 minutos abans de l'inici, s'utilitzarà l'aula pública de TFG per a anar nomenant individualment a cada estudiant perquè accedisca a l'aula d'identificació. No serà necessari tancar la sessió a l'aula d'avaluació (només desactivar el micròfon).
- A l'aula d'identificació, el/la estudiant activarà la càmera i el micròfon perquè el professorat procedisca a la identificació de l'estudiant, podent presentar DNI o TIU per a això.
- Seguidament l'estudiant compartirà la seua pantalla d'ordinador (punxant en la part inferior dreta de la videoconferència a Mostrar “la meua pantalla”, i seleccionant “Tota la pantalla”).
- El/la estudiant abandonarà l'aula d'identificació per a tornar a l'aula pública de TFG.
- Una vegada identificats tots els assistents, es donarà principi a l'exposició dels TFG.
 
Tot el procediment d'actuacions està disponible en l'apartat Avaluació de la Guia Docent.
 




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA