Ajornament del pagament de rebuts de la matrícula de títols oficials

Data de la notícia: 30-03-2020
Visites: 1977
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Com a mesura de suport a les persones i famílies, que es vegen particularment afectades per les conseqüències econòmiques negatives de la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID*-19, la Universitat d'Alacant habilita la possibilitat d'ajornar el pagament del quart i últim rebut de la matrícula de títols oficials del curs acadèmic 2019-20, el venciment del qual està previst per a el pròxim dia 16 d'abril.

L'alumnat en unitats familiars en situació d'especial vulnerabilitat que vegen reduït els seus ingressos a conseqüència de la crisi del COVID-19, podran sol·licitar un ajornament del pagament fins al 16 de juny. La resolució favorable d'aquesta sol·licitud, prèvia la seua presentació i valoració, permetrà la suspensió del procediment d'anul·lació de matrícula per impagament establit en la normativa.

La sol·licitud es presentarà de manera telemàtica a través dels formularis de contacte del centre en  el que estiga matriculat l'o l'estudiant, fins al dia 6 d'abril de 2020, aportant els següents documents:

  • Document escanejat que justifique l'especial situació.

A tall d'exemple: còpia de la notificació de la rescissió de contracte de treball, de notificació de ERTE, de sol·licitud de la prestació per desocupació o qualsevol altre document que justifique aquesta situació.

  • Declaració jurada que les dades són certes. No obstant això, la Universitat en qualsevol moment podrà sol·licitar el document original.

Aquest ajornament, i en les mateixes condicions, s'aplicarà també a l'alumnat que no va poder abonar el tercer termini.

Vicerectorat de Planificació Econòmica





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA