El Comitè Espanyol d'Automàtica premia el treball desenvolupat per Álvaro Belmonte, alumne del Grau d'Enginyeria Robòtica

Data de la notícia: 04-12-2018
Visites: 3144
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

L'article 'Optimització en control visual de robots manipuladors', que forma part del treballe fi de grau d'Álvaro Belmonte, ha sigut premiat pel Grup Temàtic de Robòtica del Comitè Español d'Automàtica (CEA).



En les Jornades d'Automàtica, celebrades enguany a Badajoz, el Grup Temàtic de Robòtica del Comitè Español d'Automàtica ha atorgat el premi al millor treball en robòtica al desenvolupat per l'alumne Álvaro Belmonte del Grau en Enginyeria Robòtica. Aquest premi està patrocinat per Robotnik. L'article descriu la formulació d'un sistema de control visual directe basat en imatge per al seguiment de trajectòries amb optimització de l'esforç articular d'un robot manipulador. Fent ús dels controladors proposats és possible, no solament optimitzar els parells articulars per al seguiment de trajectòries, sinó també especificar les articulacions que suporten més o menys esforç durant la tasca. Un dels principals impactes d'aquest treball és el de reduir el consum d'energia dels robots enfront dels controladors emprats fins a l'actualitat en els robots comercials. 





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA