ArtFutura en el MACA d'Alacant

Data de la notícia: 19-11-2018
Visites: 2191
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


ArtFutura presenta el Dissabte 24 de Novembre un dia complet en el Museu d'Art Contemporani d'Alacant

La nova edició d'ArtFutura es presenta amb projeccions, taula redona sobre videojocs, taller-workshop i master-*class des de les 11:00 a les 20:00 hores, el 24 de novembre en el MACA

Entrada Gratuïta fins a omplir aforament.

11:00 h. PROJECCIÓ: SCHOOLS FUTURA
Una secció dedicada als millors treballs recents d'escoles de tot el món. Des del 3D als efectes especials i els motiongraphics. Escoles seleccionades de França, Dinamarca, Canadà i Estats Units. Amb noms com ESMA, ISART, Gobelins, Ringling College of Art and Design, The Animation Workshop, New3*DGE, MOPA,  Rubika… Durada: 1 hora.

12:00 h. TAULA REDONA: VIDEOJOCS
Una taula redona sobre el present i futur dels videojocs. Amb la participació de Ramón Nafria de Badland Games, David Ferriz de Devilish Games (una de les companyies capdavanteres del videojoc a Alacant) i José Cuesta i Ignacio Martínez de l'Escola VOXEL, especialitzada en videojocs. Durada: 1 hora.

13:00 h. PROJECCIÓ: 3D FUTURA XOU
Cada any, el 3D Futura Xou inclou les obres internacionals més destacades en animació digital i reflecteix l'evolució d'aquest camp creatiu. Grans estudis, escoles especialitzades i artistes freelance. Tot té un lloc en aquest programa que ens sorprèn cada any per la seua originalitat i capacitat tècnica. Amb noves obres de Goodbye Kansas, Julius Horsthuis, Maxim Zhestkov, Hans-Christoph Schultheiss, Mads Broni, Nicolas Deveaux, Besjan Sertolli, Laurent Witz i Dusan Kastelic. Durada: 1 hora.

17:00 h. WORKSHOP: ANIMACIÓ DIGITAL
Introducció a l'animació digital. Del 3D Studio Max a Maya, Houdini i altres programes essencials per a la creació d'imatges d'animació i videojocs. A càrrec d'Ignacio Meneu. Durada: 1 hora.

18:00 h. MASTER CLASS: IVÁN POLIT
Iván Polit Suárez és Sènior / FX TD de Double Negative, especialista en Houdini. Ha treballat en empreses com Sony Pictures Imageworks, Axis Animation, WorldWide FX, GridVFX… I el seu treball apareix en produccions com l'últim lliurament de la saga “Parc Juràsic” (Jurassic World: El regne caigut). I altres grans produccions com “Wonderwoman” i “Jack Ryan”. Durada: 1 hora.

19:00 h. PROJECCIÓ: PREMIERE.
La Premiere d'ArtFutura inclou seleccions del millor i més impactant del programa de cada any: 3D Futura Xou, Futura Graphics, Artworks, Behind the Scenes, Schools Futura… La perfecta introducció. Amb obres de Teamlab, WOW Inc., h0nh1m, Ouchhh, Mikros Image, Goodbye Kansas, ManvsMachine, Alex Popescu, Lubomir Arsov, Substance… i uns altres. Durada: 1 hora.

Adreça: MACA. Plaza Sta. María, 3, 03002 Alacant

Més informació en www.artfutura.org/v3/ultimas-noticias/




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA