Segona edició del hackathon 'Hackea tu destino!' a Torrevella del 24 al 25 de novembre

Data de la notícia: 15-11-2018
Visites: 8629
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

El dissabte 24 i diumenge 25 de novembre se celebra a Torrevella la segona edició de 'Hackea tu destino!', amb molts premis en metàl·lic per a les millors propostes en innovació turística i destinacions intel·ligents.

S'està organitzant un hackathon en la Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella. L'esdeveniment s'organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Torrevella, INVAT.TUR (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques) i la pròpia Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella, i pretén ser un referent en l'ús de les tecnologies de la informació en l'àmbit turístic.

L'esdeveniment es denomina "Hackea tu destino!" (http://hackeatudestino.org/) i es desenvoluparà en el Centre Cultural Verge del Carme de Torrevella, centrant-se en la innovació en turisme i les destinacions turístiques intel·ligents. En aquest esdeveniment, els participants tenen des del 24 de novembre a les 10:00h fins al 25 de novembre a les 18:00h per a desenvolupar noves idees, serveis o aplicacions que ajuden a resoldre problemes en l'àmbit turístic, satisfent necessitats existents, creant noves comunitats, desenvolupant col·laboracions entre institucions publiques, privades i tercer sector; tot el que contribuïsca a millorar una destinació turística mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i des d'una perspectiva multidisciplinària (informàtica, turisme, economia, sociologia, etc.). A més, compta amb la col·laboració d'empreses de primer nivell com Hidraqua, SolidQ i Nouss que estan desitjant conèixer el vostre talent!

Vos animem a participar! Hi haurà 3.000 euros en premis repartits en dues categories, més un premi addicional sobre emprendeduria. D'altra banda, les empreses col·laboradores també oferiran una sèrie de premis addicionals (http://www.hackeatudestino.org/premios/):

- Categoria desenvolupe d'aplicacions: 1er premi de 800 euros i 2n premi de 400 euros. Aquest premi es concedeix al desenvolupament d'aplicacions mòbils o aplicacions web.

- Categoria ciència de dades i intel·ligència artificial:  1er premi de 800 euros i 2n premi de 400 euros. Aquest premi es concedeix al desenvolupament de solucions de ciències de dades (com per exemple quadres de comandaments, visualitzacions de dades, etc.) així com a solucions que apliquen algorismes d'aprenentatge automàtic, és a dir, que apliquen intel·ligència artificial per a la solució de problemes en l'àmbit turístic.

- Premi INVAT.TUR Emprèn de 600 euros per a desenvolupar el projecte en l'ecosistema d'emprendeduria d'INVAT.TUR amb la finalitat d'aplicar-ho a una ciutat com a experiència pilot real.

A més, estan inclosos de manera gratuïta tots els menjars, sopar i molt cafè L'espai de treball comptarà amb una zona "chill out" de relax, amb butaques per a poder descansar durant el desenvolupament de l'esdeveniment. D'altra banda, si hi ha diverses persones que necessiten autobús per a anar des del campus de la Universitat d'Alacant, ho posarem també de manera gratuïta.

Teniu tota la informació sobre l'esdeveniment ací: http://hackeatudestino.org/

I us podeu inscriure directament en https://www.eventbrite.es/e/entradas-hackea-tu-destino-2018-52450812793

Per a qualsevol dubte, podeu escriure a l'adreça de correu: sede.torrevieja@ua.es




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA