Taller de videomapping

Data de la notícia: 03-06-2015
Visites: 2948
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


El pròxim 19 de juny tindrà lloc en el jaciment arqueològic de la Alcudia (Elx), el Taller de videomapping aplicat a Patrimoni Cultural, organitzat pel grup Patrimoni Virtual de la Universitat d'Alacant.

*videomapping

El pròxim 19 de juny tindrà lloc en el jaciment arqueològic de la Alcudia (Elx), el Taller de videomapping aplicat a Patrimoni Cultural, organitzat pel grup Patrimoni Virtual de la Universitat d'Alacant.

El taller tindrà lloc en el Jaciment arqueològic de la Alcudia d'Elx (Alacant) en horari de matí (9'00 h. a 14'00 h.), i serà impartit per Javier Sala, llicenciat en Comunicació Audiovisual, amb una àmplia experiència en el desenvolupament i execució de projectes i instal·lacions visuals, sistemes de projecció multi-pantalla i videomapping.

En aquest taller pràctic es treballarà sobre el mosaic romà de Sailacos, en el Museu del jaciment arqueològic de la Alcudia. Per a realitzar l'exercici proposat, facilitarem prèviament als alumnes la documentació obtinguda mitjançant fotogrametria digital, a partir de la qual puguen dur a terme la projecció sobre el mosaic original la ubicació del qual, dins de la sala del museu, permet una fàcil demostració del funcionament d'aquesta tècnica.

El Taller de Videomapping aplicat a Patrimoni, encara que està plantejat com una posada en pràctica de part del contingut del Curs d'Especialització en Restauració Virtual, queda obert i disponible a tot estudiant o professional que estiga interessat en aquesta tècnica.

Per a més informació i inscripcions visita: 
http://www.patrimoniovirtual.com/workshops/





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA