taller d'arquitectura DISTRICTE ARTÍSTIC I ECOLOGIES CRÍTIQUES

Data de la notícia: 25-05-2015
Visites: 2881
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Us informem sobre el taller d'arquitectura DISTRICTE ARTÍSTIC I ECOLOGIES CRÍTIQUES que **AADK **Spain en col·laboració amb la Universitat d'Alacant va a realitzar en Centre Negra (Blanca Múrcia) durant el pròxim mes de Julio.

Us informem sobre el taller d'arquitectura DISTRICTE ARTÍSTIC I ECOLOGIES CRÍTIQUES que AADK Spain en col·laboració amb la Universitat d'Alacant va a realitzar en Centre Negra (Blanca Múrcia) durant el pròxim mes de Julio.
Aquest curs està dirigit per a arquitectes, urbanistes, artistes, creatius socials, dissenyadors, investigadors, conservadors, restauradores i qualsevol persona interessada en polítiques socials.  
Esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/845680112188816/
06-18 Juliol 2015
Impartit per Juan Antonio Sánchez Morales, Enrique Nieto Fernández, Horta Bizarra i Miguel Mesa del Castillo.
Convocatòria oberta fins al 10 de Juny de 2015. 
Limite de participants :  Selecció de participants : 15 de Juny 
CENTRE NEGRA  Calle del Castillo, 30 30540 BLANCA MÚRCIA 
Preu del Taller: 350€
Inclou: Taller, Allotjament, manutenció, aportació de materials per al taller. No inclou viatges ni desplaçaments fins a Blanca / Múrcia. 

Formulari d'inscripció: info@aadk.es 
Com a molts altres pobles de l'interior de la franja mediterrània, Blanca es troba sotmesa a moviments migratoris i a un gradual envelliment de la seua població, davant les dificultats per a redescribirse en relació amb les noves activitats productives. No obstant açò, moltes de les seues peculiaritats soci-materials no han de ser descartades a l'hora d'imaginar un futur il·lusionant, a la llum de les últimes aportacions de les ciències socials, l'arquitectura i les pràctiques artístiques contemporànies. 
AADK Spain donarà suport creatiu, físic i organitzatiu al taller, i la Universitat d'Alacant aportarà quatre professors de projectes arquitectònics i quatre arquitectes  que organitzaran sengles grups de treball focalitzats en àrees temàtiques clarament diferenciades i que aspiren a capturar els trets més rellevants de la zona d'intervenció. 
El Taller té dos objectius que comprometen dos fulls de ruta diferents. D'una banda, i en les dues setmanes de durada del taller, tots els grups intervindran materialment en un dels corrals existents des de l'òptica pròpia de cada grup. El resultat constituirà un prototip d'intervenció que pugues o no ser replicat a altres escales. La seua finalitat és constituir-se en un laboratori material d'exploració crítica. D'altra banda, i fins a l'1 d'octubre de 2015, els equips treballaran en l'elaboració d'una intervenció estratègica en tota la unitat morfològica que constitueix el barri.
El Centre Negra, dedicat a la recerca artística contemporània, es troba en uns antics espais dedicats als animals situats en la cornisa superior de Blanca, ja molt pròxima al Castell que corona el poble. Juntament amb la resta de corrals existents, el conjunt genera una unitat morfològica on assajar noves formes de pensar i actuar en l'espai rural i urbà des de les seues singularitats específiques i els nous paradigmes d'acció conjunta en el mitjà físic. 
AADK Spain juntament amb la Universitat d'Alacant programen un Taller d'Intervenció orientat a proposar estratègies crítiques d'acció/reflexió sobre el barri descrit, i a la realització d'un prototip. El Taller està orientat a graduats  pertanyents a qualsevol de les àrees de debat sobre el mitjà físic i polític, i es desenvoluparà entre el 6 i el 18 de juliol de 2015. 
www.aadk.es  




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA