Arriba la Lliga Politècnica

Data de la notícia: 11-09-2014
Visites: 2122
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

És un joc de gestió esportiva desenvolupat per uns egressats de la EPS.

Aquest curs llancem com a novetat la Lliga Politècnica, en la plataforma dels politècnics DreaManager Podràs seguir totes les novetats en Facebook.com/epsalicante s seguir todas las novedades en Facebook.com/EPSAlicante ( http://on.fb.me/1pOhFDS ) on apareixeran mini-concursos on podràs portar-te algun premi.

¿Què és Dreamanager?

És un joc de gestió esportiva desenvolupat per uns egressats de la EPS. Podreu dirigir un club de futbol esportiva i econòmicament compitiendo contra amics en una lliga privada o contra desconeguts en una lliga pública. Com tots els jocs fantasy DreaManager està intrínsecament relacionat amb la vida real i combina a la perfecció fantasia i realisme.
( +INFO en: http://bit.ly/1qkncb1 )

¡Dóna't pressa perquè quan abans t'inscrius estaràs en millor categoria, i abans podràs fitxar als millors!

¿Com inscriure's?

Donar-se d'alta en dreamanager.es i sol·licitar per missatge privat a facebook.com/epsalicante la inscripció en la lliga Politècnica

A tenir en compte:

· 10 USUARIS PER LLIGA: els 10 primers jugaran Politècnica 1, els 10 següents a inscriure's Politècnica 2 i així successivament.

· DATA D'INICI DE LES LLIGUES: Dimarts 30 de Setembre a les 12:30 Rebràs una invitació a la lliga politècnica en la teua pantalla principal “Les meues Lligues”. ¡¡No sigues l'últim a entrar o volaran els fitxatges més preuats!!

· Si ho estàs fent bé podràs rebre ofertes d'una divisió superior, però si ho estàs fent malament també pots perdre el lloc i seguir un nou repte en una divisió inferior.

· Atent al facebook de EPSAlicante perquè la Copa del Rei pot aparèixer en qualsevol moment i amb sorpreses! (és igual la categoria en què jugues).

http://dreamanager.es/home/regles




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA