Pablo Niñoles alumne de Grau en Eng. Multimèdia, guanyador del 'Imagine Express 2014' categoria social

Data de la notícia: 06-03-2014
Visites: 2610
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

A train you can't miss! - Barcelona - Paris - Londres

Pablo Niñoles, és alumne d'Enginyeria Multimèdia de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant.  Pablo va participar la setmana passada en el programa "Imagine Express 2014", un concurs d'aplicacions mòbils que se celebrava entre Barcelona, París i Londres, i al costat del seu grup (Vincles) va ser guanyador de la categoria social. Entre ciutat i ciutat es desplaçaven amb tren i havien de convèncer als inversors de les diferents ciutats, que esperaven en les Seus. Hem estat amb ell i ens ha explicat la seua experiència:

"Encara que el programa es cridara  "Imagine Express", vaig canviar el concepte a Imagine "estrès". Sis mil minuts no eren molts. Aquesta va ser de les primeres sensacions que vaig tenir gens més començar el primer dia. Tot anava molt ràpid. El dilluns a les 9:00 am, ens reunim en Plaza Espanya, on em van donar tot el marxandatge. Les famoses sabatilles munich grogues, samarretes grogues amb el twitter en l'esquena, paraigua groc, etc. A partir d'aquest moment, ho veia tot molt groc, era una sensació de família entre tots els dreamers. A continuació, vam ser al 4yfn (4 years from now), on tot el staff d'Imagine ens va donar la benvinguda. Sobre les 12:00 am vam haver de presentar-nos en l'escenari. Van ser moments de molts nervis. 
 
Era hora de formar els equips, vam tenir una hora i mitja per a conèixer-nos entre tots i decidir amb qui anàvem a passar la resta de dies treballant en el mateix projecte. Per a açò, utilitzem unes cadires en les quals anàvem rotando i solament teníem un minut per a vendre'ns davant el dreamer que tenies davant. A les 16:00 pm, vam agafar el tren adreça París. Durant el trajecte, vam estar practicant el mètode Lombard, amb la finalitat de deixar clares les idees al final del mateix. Teníem la pressió de deixar tot ben preparat al final del dia, ja que l'endemà el desenvolupador havia de tenir clar per on començar a treballar. Va ser una pena no poder quedar-nos un dia més en el MWC2014, l'endemà venia Mark Zuckerberg i hi havia molta expectació per tots els assistents.
 
A les 7:00 am, vam anar a les grans oficines de Sanofi, eren espectaculars. Vam estar treballant en elles en el desenvolupament del prototip tot el dia fins a les dotze de la nit aproximadament. Van haver-hi molt poques estones de descans, el major dels quals record, van anar vint minuts per a menjar, açò sí, estava exquisida, canapès de foia, broquetes d'ànec, etc. Durant aquest dia vam tenir petites reunions amb staff amb la finalitat de que ens donaren feedback i anàrem preparant el pitch, el gran dia estava apunte d'arribar.
 
L'endemà ens despertem a les 5:00 am, un altre dia més dormint molt poc. Vam agafar el tren a Londres. Allí ens esperava un dels reptes més important per als dreamers. Convèncer a uns inversors de Londres que la nostra idea era la millor, i tot açò en el famós London Eye. Ens pujàvem en cada càpsula tots els equips de la mateixa categoria, en el meu cas, la categoria de social. Va ser alguna cosa molt especial poder presentar la nostra idea davant uns inversors en el London Eye mentre allò anava donant voltes. Solament teníem cinc minuts per a convèncer-los, i amb bastant nervis ja que ens acompanyava durant tot el viatge, un gran equip d'enregistrament, a més de TVE. 
 
Després d'acabar totes les presentacions, el jurat va haver de dir els quatre guanyadors d'Imagine Express, un per categoria. Est va ser un dels moments amb més nervis, portàvem molta pressió i poques hores de somni durant els últims dos dies. Tot el nostre equip ens portem una gran sorpresa en saber que el nostre projecte Vincles, va ser guanyador. Una gran recompensa a tot el treball realitzat durant aqueixos dies. VA SER dels pocs moments que vam tenir uns minuts de relax. Després d'acabar d'anunciar els guanyadors ens dirigim a l'aeroport per a agafar l'avió de tornada a Barcelona.
 
L'endemà, per a alguns va ser un dia de descans i de poder visitar el Mobile World Congress, per als quatre equips guanyadors vam haver de preparar de nou un altre pitch per a exposar en el Mobile World Congress. De nou més “estrès” i nervis, era un escenari que ens donava molt respecte. En aquest cas, el jurat estava compost per Audi, el CEO de Softonic i dos més del mateix calibre. Van premiar a la idea amb major innovació tecnològica, felicitats al projecte Wipet pel premi. A la vesprada, vam haver de preparar de nou una altra presentació més per al següent i últim dia d'Imagine. 
 
El divendres va ser l'esdeveniment final per a tancar l'esdeveniment Imagine Express. Vam haver de presentar en el Design Hub Barcelona, els dotze projectes. Havien entre els assistents varis inversors i incubadores que podrien estar interessats en els nostres prototips realitzats en amb prou faenes dos dies. Encara que fóra una exposició important, teníem pràctica de dos anteriors, i aquesta, va anar molt més tranquil·la que la resta. La meua sensació va ser de tranquil·litat i satisfacció pel bon treball realitzat, per fi vaig poder gaudir de tot el que m'envoltava en aqueixos moments.
 
Durant l'esdeveniment, el Banc Sabadell, va nomenar quatre equips més com a finalistes, per a realitzar una altra aplicació durant sis mil minuts més. Per sorpresa, Vincles va eixir triada de nou. Una altra nova oportunitat més s'obria davant nosaltres. Vam tenir seguir treballant de nou malgrat el cansament acumulat.
 
A la nit, tots els dreamers i els membres del staff ens vam anar a sopar per a celebrar el ben que havia anat tot l'Imagine Express.
 
L'endemà, tornava a Alacant, la meua ciutat. I a les hores, vaig rebre una notícia que havia de tornar a Barcelona per a presentar el dimarts en el Banc Sabadell. De nou, vaig haver d'agafar un altre tren per a anar a Barcelona i tornar l'endemà a Alacant. Va ser un altre viatge molt express, que és del que es tractava tot açò. Així i tot, va ser molt fructífera la visita a les oficines del Banc Sabadell, que per cert, al·lucinants.
 
Tant a nivell personal com a professional, Imagine ha suposat un abans i un després per a mi. He conegut a grans professionals, CEO's d'empreses importants com Softonic, preparació per a exposar davant inversors, i a altres dreamers amb un talent aclaparant, que mostren la mateixa passió per treballar i lluitar per aconseguir objectius que sempre he perseguit jo. He après a com treballar en un equip en el qual cadascun tenia un perfil completament diferent. Treballar sota pressió i amb metes a molt curt termini. He viscut l'ajudar-nos entre els dreamers sense gens a canvi, s'ha generat una nova família de dreamers i de nous contactes. 
Simplement, ha sigut una experiència inoblidable, una experiència Imagine.   
 
¡The best experience. Staff + Dreamers = Imagine. People who ca make dreams menja true! "




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA