Curs d'Estiu 29, 30 i 31 de Julio : Desenvolupament d'Aplicacions de Office SharePoint per a Marketplace

Data de la notícia: 21-06-2013
Visites: 2665
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Durant els dies 29,30 i 31 de Julio s'impartirà en l'Escola Politècnica Superior el curs Desenvolupe d'Aplicacions de Office SharePoint per a Marketplace. El curs tindrà 20 hores de durada i 2 crèdits CECLEC.

Informació del curs:
 
El món del desenvolupament d'aplicacions està canviant a passos engegantits, en part, gràcies al triomf del sistema de marketplace per descarregar aplicacions en els mòbils, d'altra banda, gràcies a la inclusió d'aquest tipus de sistema de mercat d'aplicacions sobre el propi Windows 8 (recentment sortit). No obstant això, tant Office 2013 com SharePoint 2013 (plataforma de col·laboració i gestió documental) no han deixat escapar aquest tren i s'han sumat al concepte de mercat d'aplicacions, de manera que qualsevol usuari que utilitzi aquests programes pugui descarregar les nostres aplicacions, amb tot el que això comporta, és a dir, des de poder vendre les nostres aplicacions fins a poder utilitzar-les amb altres finalitats no remunerades.
 
Amb aquest curs els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre a manejar tot tipus d'eines que faciliten la programació d'aplicacions Office i SharePoint (i web en general) i d'aprendre totes les bones pràctiques de cara a poder publicar les nostres aplicacions en el mercat d'aplicacions. A més els alumnes podran començar amb un projecte en el qual començaran aquest tipus de desenvolupaments, sumant així aptituds al seu currículum que els vindran molt bé per a la seua inserció laboral en aquest àmbit.
--
 Més informació en l'adreça web
http://university.solidq.com/index.php/eventos/desarrollo-de-apps-de-office-sharepoint-para-marketplace-ua/




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA