Instal·lació de programari docent en els laboratoris d'Informàtica de la EPS

Data de la notícia: 07-06-2013
Visites: 3111
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


El termini per a realitzar les peticions d'instal·lació de programari docent en assignatures que es desenvolupen en el primer quadrimestre del curs 2013-2014 conclou 30 de juny del 2013.

Com ja sabeu, existeix un protocol establit per a la sol·licitud d'instal·lació del programari docent en els laboratoris gestionats per l'Escola Politècnica Superior (https://www.eps.ua.es/softwarelabs) i que solament s'instal·larà el programari que haja sigut sol·licitat explícitament i del com es dispose de la llicència necessària. En l'adreça https://si.ua.es/es/servicios/aulas/programas-para-docencia-en-aulas-de-informatica.html podeu trobar la relació de programari docent amb actualització de llicències per part de la Universitat d'Alacant i, per tant, que pot ser instal·lat en les aules d'informàtica per al seu ús docent.

Des de l'Escola volem recordar-vos la importància de planificar amb temps la instal·lació dels programes docents en els ordinadors dels laboratoris i, per tant, la importància de sol·licitar i complir els terminis establits.

Podeu sol·licitar i comprovar l'estat de les vostres sol·licituds en els eServices de l'EPS:https://maktub.eps.ua.es/servicios/gessoftware/peticiones/datospeticion.phtml?altareg=1 
Més informació sobre el calendari d'instal·lacions per al pròxim curs en:https://www.eps.ua.es/informacion/calendarioinstalaciones/calendarioinstalaciones.phtml




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA