Curse PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ ENFRONT DEL RISC SÍSMIC (Mòdul 2)

Data de la notícia: 30-07-2012
Visites: 2097
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

Mòdul 2: FASE D'INTERVENCIÓ o FASE POSTSISMO del Curse 'Prevenció i Intervenció enfront del risc sísmic' que se celebrarà del 13 d'Octubre al 30 de Novembre de 2012. Organitzat pel Departament de Construccions Arquitectòniques.

La recent presentació del Decret 44/2011 en el qual s'aprova el Pla Especial enfront del Risc Sísmic a la Comunitat Valenciana (PERSCV) seguint les pautes de la Norma Bàsica de Protecció Civil, la Directriu Bàsica de Planificació de Protecció Civil davant el Risc Sísmic i la Llei de Protecció Civil i Gestió d'Emergències, ha suposat un pas més cap a davant en la prevenció i valoració de la perillositat i vulnerabilitat sísmica en la nostra comunitat valenciana.
Aquest document que estableix l'organització i procediments d'actuació en cas de terratrèmols té com a objectius específics, entre uns altres, la d'avaluar les conseqüències que aquest fenomen poguera ocasionar en tots els àmbits i la d'adoptar mesures per a la valoració de danys i posterior de rehabilitació d'habitatges.
Per aquest motiu, es proposa aquest curs orientat a la prevenció (mòdul 1) i la intervenció (MÒDUL 2) enfront del risc sísmic en edificació. Explicant per a la seua presentació amb docents i investigadors amb experiència en la gestió, diagnòstic i intervenció del patrimoni edificat, afectat pel fenomen sísmic. 

https://dca.ua.es/va/cursos/ceclec/prevencio-i-intervencio-enfront-del-risc-sismic-modul-2/prevencio-i-intervencio-enfront-del-risc-sismic-modul-2.html 

Inscripció mitjançant sol·licitud de formulari al correu: dcarq@ua.es 
Telèfon de contacte **DCA: 965903677




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA