Seminaris sobre Innovació i Automatització en la Indústria: Tecnologies emergents en sectors

Data de la notícia: 17-10-2011
Visites: 1646


Logo Grande

Els sistemes robotitzats i els nous sistemes d'automatització s'obrin camí en el teixit industrial i productiu de la societat alacantina. Aquests tipus de sistemes cada vegada estan més presents i són més demandats per les empreses i indústries de la regió. Açò obliga a futurs enginyers i professionals de l'enginyeria de sectors molt diversos a **fomarse i disposar d'una sèrie de coneixements més especialitzats en temes com a instrumentació, **automatas, comunicacions industrials, **sensorización i robots. Per aquesta raó, el grup d'Automàtica, Robòtica i Visió Artificial (**AUROVA)pertanyent al departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal (**DFISTS) **reali

Setmana tecnològica de seminaris emmarcats dins de l'àmbit d'Innovació “i Automatització en la indústria: Tecnologies emergents en sectors productius valencians

  • Data: 17 al 21 d'Octubre de 2011 (16:00-18:00)
  • Lloc: Aula 13 del Taller d'imatge de la Universitat d'Alacant. L'entrada és lliure i està limitada a la capacitat de l'aforament. No obstant açò és possible seguir les xarrades tots els dies de la setmana per videoconferència.
  • Més informació en la pàgina Web: http://www.mayr.ua.es/index.php/es/16-noticias/241-semana-de-seminarios on es pot consultar el programa diari de l'acte.


Patrocinats pel Vicerectorat d'Extensió Universitària i el Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal.
 

 

 





Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA