Inscripció Especialista Infraestructures en Telecomunicacions

Data de la notícia: 15-09-2011
Visites: 1077
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Termini d'inscripció obert fins al 30 de setembre.

El programa d'estudis en Telecomunicacions Ultrarràpides de la Universitat d'Alacant s'imparteix en col·laboració amb la prestigiosa empresa de certificació independent CompTIA i consta de dos títols propis (EUITU):

Per als professionals de l'edificació i les telecomunicacions és bàsic conèixer l'estructura i situació actual del sector a Espanya, la legislació vigent més rellevant que li pot afectar tant en edificació i planta externa d'operadors, els principals agents existents (tant públics com a privats) i els projectes més importants relacionats amb infraestructures TIC en els quals té cabuda.

Davant les noves reglamentacions i l'evolució tecnològica en el marc de la liberalització total de les telecomunicacions, s'estan produint efectes de diversificació empresarial, falta de professionals qualificats, i una promoció de la societat de la informació. L'electrònica i les telecomunicacions constitueixen la part fonamental d'una instal·lació orientada al servei del client i a la gestió del negoci.

L'experiència en formació semipresencial fa que l'alumne, a més de seguir el programa de forma presencial, puga realitzar quants repasos necessite d'aquelles matèries que pogueren comportar major dificultat mitjançant la visualització de les classes gravades.

A més de la titulació universitària pròpia de la Universitat d'Alacant, el programa prepara per a l'obtenció de prestigioses i reconegudes certificacions internacionals independents com CompTIA i ISO o ben específiques de diferents fabricants.





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA