Comunicado 9.- Desenvolupament de la Campanya

Data de la notícia: 23-03-2009
Visites: 1121


Desenvolupament de la Campanya

 

COMUNICAT DE LA JUNTA ELECTORAL DE L'ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR 

DESENVOLUPAMENT DE LA CAMPANYA ELECTORAL

1. DESIGNACIÓ DE REPRESENTANTS

Els candidats i les candidatures poden designar apoderats i interventors en les condicions que establixen els articles 15 i 17 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant. La designació ha de ser comunicada a la Junta Electoral de l'EPS, a través del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, omplint la instància corresponent.

Interventors

Apoderats  

Llevat que s'indique una altra cosa, la Junta Electoral de l'EPS considera que són representants de les agrupacions de candidatures a les eleccions al Claustre de l'EPS, les persones que, en qualitat de tal, van firmar les sol•licituds de proclamació de candidatures.

2. CAMPANYA ELECTORAL

S'entén per campanya electoral el conjunt d'activitats dutes a terme pels candidats per a la captació de vots, per mitjà de la presentació dels seus programes, projectes o activitats a impulsar en cas de resultar triats. (article 24 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant)

Segons establix el calendari electoral, només podran realitzar-se actes de campanya electoral del 24 al 27 de març del 2009.

Es recorda que cap òrgan de la Universitat pot fer campanya a favor dels candidats i candidatures, pel Que no està permés utilitzar el dit llit per a això.

2.1. Locals per al desenvolupament de la campanya electoral

Els representants de les candidatures, o si és el cas els candidats, han de sol•licitar a la Junta Electoral de l'EPS, com a mínim amb dos dies lectius d'antelació, els locals que necessiten per al desenrotllament de la campanya electoral.
Les peticions han de ser presentades davant de a través del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica omplint la instància corresponent.

Instància


La Junta Electoral de l'EPS resoldrà les peticions d'acord amb les sol•licituds realitzades i, quan estes siguen coincidents, atendrà a criteris d'igualtat d'oportunitats i de preferència de les candidatures.
La Junta Electoral de l'EPS comunicarà al representant de cada candidatura, o si és el cas als candidats, els locals assignats.

La Junta Electoral de l'EPS ha acordat establir els següents:

a) Llocs per a actes públics facilitats per la Junta Electoral: 


- Dimarts 24 març: Saló Actes de l'Edifici Politècnica I (des de les 9.00h fins a les 21.00h)
- Dimecres 25 març: Saló de Graus de l'Edifici Politècnica I (des de les 9.00h fins a les 21.00h)
- Dijous 26 març: Saló de Graus de l'Edifici Politècnica I (des de les 9.00h fins a les 16.00h) i Aula S01D de l'Edifici Politècnica IV (des de les 13.30h fins a les 21.00h)
- Divendres 27 març: Aula S05D de l'Edifici Politècnica IV (des de les 9.00h fins a les 11.30h); Aula S06D de l'Edifici Politècnica IV (des de les 12.00h fins a les 15.00h) i Saló Actes de l'Edifici Politècnica I (des de les 15.00h fins a les 21.00h)

b) Aules. Cada professor o professora podrà permetre intervencions de les diferents candidatures al començament o final de la classe, durant un període màxim de deu minuts. En tot cas, esta decisió ha de ser la mateixa per a totes les candidatures que ho sol•liciten.


2.2 Llocs per a col•locació de cartells

Els cartells de propaganda electoral només poden ser ubicats en els taulons reservats a este efecte, que estaran situats en els vestíbuls dels edificis següents:

a) Edifici I de l'Escola Politècnica Superior
b) Edifici IV de l'Escola Politècnica Superior


Es recorda que La difusió de la informació escrita continguda en cartells i la realització d'actes públics de campanya electoral, només podrà fer-se en els llocs i locals destinats a este fi per la Junta Electoral de l'EPS. Tampoc s'han de fixar cartells fora dels llocs expressament destinats per a això per ella.

La Junta Electoral de l'EPS prega la major col•laboració de les candidatures en este punt a fi d'aconseguir la màxima protecció de l'entorn visual i auditiu.


2.3 Disponibilitat de mitjans materials

2.3.1 Mitjans electrònics

a) Pàgina web. Els candidats poden fer ús del servici de pàgines personals que la Universitat d'Alacant oferix als seus membres. Poden trobar informació sobre la seua utilització en

http://www.alu.ua.es/va/publiweb/

b) Blog. Els candidats poden fer ús del servici de Blogs que la Universitat d'Alacant oferix als seus membres. Poden trobar informació sobre la seua utilització en

https://blogs.ua.es/wp-signup.php

La Junta Electoral de l'EPS recorda que la Universitat d'Alacant té aprovat un codi d'utilització d'estos servicis

https://www.ua.es/va/internet/condiciones_uso.html.

2.3.2 Paperetes electorals

Els representants de les candidatures, o si és el cas els candidats, poden sol•licitar a la Junta Electoral que els subministre paperetes i sobres electorals, els quals els seran facilitats, segons la disponibilitat d'existències. Les peticions han de ser presentades davant del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, omplint la instància corresponent.

Instància


En les paperetes figuraran totes les candidatures presentades, junt amb les dades que les identifiquen així com, si és el cas, el nombre màxim de candidats a qui es puga votar. Els candidats apareixeran ordenats en les paperetes de vot per orde alfabètic del seu primer cognom, i si hi ha agrupacions, per orde alfabètic del nom de l'agrupació, respectant-se en este cas, l'orde intern que determine la mateixa (article 26 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant).

3. INCOMPLIMENT DE LES NORMES I INSTRUCCIONS ELECTORALS

Es recorda que la vulneració del contingut de les Instruccions de la Junta Electoral de l'EPS i de la normativa electoral Podrà comportar l'obertura del corresponent expedient disciplinari.

Alacant, 23 de març de 2009


El Secretari de la Junta Electoral de l’EPS
Antonio Pérez Carrió

Vist i plau La Presidenta de la Junta Electoral de l’EPS
Eva María García Alcocel

 





Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA