RITSI ha reunit 80 estudiants d'Informàtica de tota Espanya en la Universitat d'Alacant

Data de la notícia: 17-04-2024
Visites: 252
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


La Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica (RITSI) ha celebrat la seua 60 assemblea general ordinària a Alacant. L'associació estatal va triar la nostra universitat com a enclavament per a reunir, durant quatre dies, a 80 estudiants d'un total de 31 d'universitats espanyoles amb titulacions d'Informàtica.

Del 13 al 16 d'abril de 2024 s'ha celebrat en la Universitat d'Alacant la LX Assemblea General Ordinària de la Reunió d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica (RITSI).

L'acte d'obertura es va celebrar en el Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA) amb la presència de Virgilio Gilart Iglesias, director de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i vicepresident de la Conferència de Directors i Degans d'Enginyeria Informàtica (CODDII); Nayma Beldjilali Pérez, regidora de Cultura, Joventut i Majors de l'Ajuntament d'Alacant; Francisco José Anillo Carrasco, president de RITSI, i Antonio García Celda, president del Comitè Organitzador de l'esdeveniment.

La regulació de la professió i el canvi de plans d'estudi són alguns dels temes que han sigut tractats. La taula redona titulada “La investigació públic-privada en Intel·ligència Artificial” que s'ha celebrat en l'edifici EPS-IV de la UA, va comptar amb la participació de Javier Barrachina Giménez, director de Recerca i desenvolupament de Facephi, i d'Andrés Montoyo Guijarro, investigador del Centre d'Intel·ligència Digital Província d'Alacant (CENID).
 
RITSI, fundada en 1992, representa actualment a 60.000 estudiants, i les seues principals activitats anuals són la realització assemblees generals, congrés, fòrum d'ocupació i jornades de formació.
 
+Info:
https://ritsi.org/

https://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2024/abril2024/15-21/estudiantes-de-ingenierias-tecnicas-y-superiores-en-informatica-de-31-universidades-espanolas-se-reunen-en-la-ua.html

https://www.todoalicante.es/educacion/ritsi-reune-tres-decenas-estudiantes-informatica-alicante-20240415191552-nt.html
 


Imatge extreta de TodoAlicante




Imatge extreta d'Actualitat Universitària UA

 




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA