Exposició Disseny Industrial EINSTUDIO

Data de la notícia: 19-01-2024
Visites: 676
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


El 25 i 26 de gener en la Politècnica IV es realitzarà l'exposició dels projectes realitzats dins del projecte europeu EINSTUDIO, on estudiants de la Universitat d'Alacant han participat amb estudiants de la Universitat de Portugal (UBI) i la Universitat de Gazy (Ankara) en la realització de dissenys col·laboratius per a millorar la vida en zones remotes per catàstrofes o tasques d'investigació.


La Universitat d'Alacant organitza la fase final del projecte europeu EINSTUDIO, on s'exposaran i avaluaran els projectes col·laboratius en els quals han participat estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant juntament amb estudiants de la Universitat de Beira Interior (UBI) Portugal i estudiants de la Universitat de Gazy (Turquia).

La jornada transcorrerà entre els dies 25 i 26 de gener de 2024 en la Politècnica IV, zona d'exposició i aula **EP/019. Durant les jornades experts internacionals i dissenyadors debatran sobre els dissenys proposats i idees de millora dels projectes presentats.

L'exposició arreplega els projectes desenvolupats on s'investiga, conceptualitza, desenvolupa, consoliden, detallen i prototipen objectes dins d'instal·lacions per a albergar persones davant catàstrofes naturals, cases modulars per a zones remotes d'investigació, instal·lacions per a turisme ecològic, centres sanitaris portàtils per a emergències i centres de treball portàtils per a ser usats en zones crítiques.

Aquesta experiència reuneix especialistes de disseny industrial i enginyeria robòtica en pro de millorar el treball multidisciplinari de diferents àrees de coneixement. Aconseguint un disseny per a tots, possibilista i multicultural. Entre aquests experts comptarem amb la presència i aportació del dissenyador industrial Abel R. Navarrès Arques que ha participat com a assessor extern del projecte EUROPEU i té àmplia experiència en el sector, a més comptarem també amb els investigadors Juan Llorca i Carlos Jara especialistes en disseny industrial i robòtic.

2021-1-TR01-KA220-HED-000030439
Mes informació:
Einstudio Facebook

   




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA