El Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social premia el TFG i TFM de quatre estudiants de l'EPS

Data de la notícia: 12-12-2023
Visites: 1101
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


El lliurament de premis va tenir lloc el dilluns 11 de desembre de 2023 a la Sala Multimèdia de Rectorat de la mà de la vicerectora d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant, Eva Espinar.

El Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social va fer lliurament ahir dels premis contemplats en quatre convocatòries per a premiar treballs de fi de grau (TFG) i de fi de màster (TFM). Emmarcats en les càtedres de Responsabilitat Social, Bretxa Digital Generacional i Cultura Gitana, els guardons reconeixen treballs relacionats amb aquestes temàtiques i que hagen sigut defensats en la Universitat d'Alacant durant el curs 2022-2023.

Els tres TFG i el TFM defensats a l'Escola Politècnica Superior que han resultat premiats constitueixen exemples de com contribueixen a la societat de les persones que diplomen en les nostres titulacions.

Les persones de l'EPS guardonades pel seu treball en aquesta ocasió han sigut les següents:
 
En relació a l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible,
  • Esther Canet Font (Grau en Arquitectura Tècnica). Accèssit TFG. Títol: “Comparativa dels diferents sistemes d'avaluació ambiental de l'edifici. Cas pràctic: Habitatge unifamiliar aïllat, a Alacant”.
  • Georgi Vangelov Tanchev (Màster Universitari en Arquitectura). Millor TFM. Títol: “City hubs: Transformant la intermodalitat urbana”.
 
Per part de la Càtedra de Responsabilitat Social,
  • Candela Utrero Romero-Hombrebueno (Grau en Enginyeria Multimèdia). Millor TFG. Títol: “Disseny i desenvolupament d'una aplicació per a facilitar el reciclatge utilitzant aprenentatge automàtic”.

 
Per part de Càtedra sobre Bretxa Digital Generacional,

  • Andrés García Miras (Grau en Enginyeria Multimèdia). Millor TFG. Títol: “Disseny i desenvolupament d'una app per a traçabilitat de tasques i treballs d'un fuster”.

 
La vicerectora d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant, Eva Espinar, va presidir l'acte, acompanyada pel director del Secretariat de Responsabilitat Social, Roberto Mohedano, i per les directores de les càtedres de Cultura Gitana, Clarissa Ramos, sobre Bretxa Digital Generacional, Natalia Papí, i de Responsabilitat Social, Irene Baix.
 
Nota de premsa:
https://web.ua.es/va/actualidad-universitaria/2023/desembre2023/11-17/el-vicerectorat-d-igualtat-inclusio-i-rs-de-la-ua-lliura-els-seus-premis-als-millors-tfg-i-tfm.html
 

Moment de l’acte de lliurament de premis.





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA