Juan José Domenech Hurtado, Premi al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals 2022 atorgat per INVASSAT

Data de la notícia: 10-10-2023
Visites: 890
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

Juan José Domenech Hurtado, egressat del Màster en Prevenció de Riscos Laborals, ha sigut guardonat pel INVASSAT amb el Premi al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals 2022, com a autor de millor treballe fi de màster, titulat 'Estudi sobre l'aplicació dels exoesquelets en l'àmbit de l'ergonomia laboral', en l'Especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada. Des de l'EPS felicitem a Juan José Domenech, així com al tutor del seu TFM, Francisco Brocal.

Juan José Domenech Hurtado, egressat del Màster en Prevenció de Riscos Laborals, ha sigut guardonat per l'INVASSAT amb el Premi al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals 2022, com a autor de millor treball fi de màster, titulat “Estudi sobre l'aplicació dels exoesquelets en l'àmbit de l'ergonomia laboral”, en l'Especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada. 

Des de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant felicitem a Juan José Domenech, així com al tutor del seu TFM, Francisco Brocal. 

El pròxim 15 de novembre de 2023 en la seu de l'INVASSAT a Burjassot (València) tindrà lloc la jornada/esdeveniment en què els premis seran lliurats per part del conseller d'Educació, Universitat i Ocupació i president de l'INVASSAT, José Antonio Rovira Jover. 

Font: RESOLUCIÓ de 3 d'abril de 2023, publicat en el DOGV Num. 9579 de 20.04.2023: 

https://dogv.gva.es/datos/2023/04/20/pdf/2023_4026.pdf




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA