Nou Reglament d'Adaptació Curricular

Data de la notícia: 07-09-2023
Visites: 2381
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Xarrades informatives relacionades amb el nou reglament d'adaptació curricular

Amb l'objectiu de donar a conèixer el Nou Reglament d'Adaptació Curricular, publicat en el BOUA el mes de juliol passat: https://www.boua.ua.es/es/acuerdo/41501, promogut pel Vicerectorat d'Estuadiants i Ocupabilitat, dimecres que ve 13 de setembre de 2023 es realitzaran dues sessions informatives relatives a aquest reglament, seguint la planificació que es descriu davall.


Programació de les xarrades:
  • Dimecres 13 de setembre a les 9:30h, en la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior I: xarrada dirigida a tot el professorat de l'Escola, sent d'especial interès la mateixa per a tutores i tutors PAT i coordinadores i coordinadors d'assignatures, com també per al PAS de centre que gestiona les titulacions. L'objectiu de la mateixa és donar a conèixer el nou Reglament d'Adaptació Curricular, publicat en el BOUA el mes de juliol passat: https://www.boua.ua.es/es/acuerdo/41501, així com per a informar de les millores introduïdes relatives a aquesta qüestió en l'aplicació de UACloud.
     
  • Dimecres 13 de setembre a les 10:30h, en la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior I: xarrada informativa dirigida als estudiants amb l'objectiu de presentar-vos el Centre de Suport a l'Estudiant (CAU) així com donar a conèixer el nou Reglament d'Adaptació Curricular. a més  informar de les millores introduïdes relativa a aquesta qüestió en l'aplicació de UACloud.
Per a seguir la xarrada en *streaming, entra en l'enllaç: https://vertice.cpd.ua.es/284853.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA