Curs sobre 'Introducció al Deep Learning'

Data de la notícia: 22-05-2023
Visites: 1819


Dins de la intel·ligència artificial l'aprenentatge automàtic (Machine Learning) constitueix una àrea en expansió on les empreses necessiten especialistes. Recentment l'especialitat dedicada a l'aprenentatge profund (Deep Learning) ha tingut un gran impacte en problemes de difícil resolució, i l'actualitat s'aplica en diferents àrees com a fabricació, vendes, salut, serveis financers, energia...

Dins de la intel·ligència artificial l'aprenentatge automàtic (Machine Learning) constitueix una àrea en expansió on les empreses necessiten especialistes que dominen aquestes tècniques en les quals es dissenyen models on l'ordinador aprèn a prendre decisions a partir d'exemples.
 
Recentment l'especialitat dedicada a l'aprenentatge profund (Deep Learning) ha tingut un gran impacte en problemes que no es podien resoldre, o bé, els resultats eren insuficients. En l'actualitat s'aplica a àrees o problemes molt diferents com en fabricació, vendes, salut, viatges/allotjament, serveis financers i energia.
 




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA