GUANYADORS DEL CONCURS CITY GAMERS

Data de la notícia: 14-03-2023
Visites: 2047
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

El 14 de març de 2023 es van proclamar els guanyadors del Concurs City Gamers en la EPS

El passat 3 de març va tenir lloc la fase final del Concurs City Gamers, organitzat per la Direcció del Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, la Càtedra Vectalia-Mobilitat i els Departaments d'Enginyeria Civil i d'Edificació i Urbanisme de la Universitat d'Alacant. 

El jurat va fallar un primer premi ex aequo atorgat a Gregorio Berná Domenech i a Guillermo González Feliz, estudiants dels Graus en Enginyeria Informàtica i en Enginyeria Civil, respectivament. L'objectiu del concurs era simular un repte de ciutat en expansió amb el videojoc Cities: Skylines, emprant les seues potents eines de simulació de serveis i infraestructures urbans per a millorar indicadors associats a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11 de l'Agenda 2030

El jurat va estar compost per Virgili Gilart (Director de la EPS), Luis Aragonés (Director del Secretariat d'Infraestructures i Espais de la UA), Maurici Úbeda (Director Tècnic de la Càtedra Vectalia-Mobilitat), Borja Varona (Director del Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports), Clara García Mayor i Almudena Nolasco (professores del Dpto. d'Edificació i Urbanisme) i Javier Baeza, Luis Bañón i Concepción Pla (professorat del Dpto. d'Enginyeria Civil). 

El 14 de març es van proclamar públicament els guanyadors del concurs en un acte celebrat en la EPS, que va comptar amb la presència de Virgili Gilart, Luis Aragonés, Maurici Úbeda, Borja Varona i el Director de Comunicació i Relacions Institucionals de Vectalia.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA