Nou Màster de Mobilitat Urbana Intel·ligent

Data de la notícia: 02-09-2022
Visites: 1305
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


EL màster de Mobilitat Urbana Intel·ligent està organitzat per de la Universitat d'Alacant i la Càtedra Vectalia Mobilitat, avui últim dia del primer termini de preinscripció.

La matrícula del Màster de Mobilitat Urbana Intel·ligent organitzat per de la Universitat d'Alacant i la Càtedra Vectalia Mobilitat està obertaavui finalitza primer termini de preinscripció.

https://web.ua.es/es/movilidad-urbana/
 
El Màster en Mobilitat Urbana Intel·ligent està dirigit a professionals, graduats i universitaris, interessats en el camp de la mobilitat, l'urbanisme i el transport sostenible: arquitectura, enginyeria, economia, sociologia, dret, geografia…
 
Els objectius del màster són:
  • Formar professionals amb coneixements avançats en aquesta disciplina emergent, completant i millorant el seu currículum acadèmic i professional enfront del mercat laboral.
  • Realitzar una planificació sistèmica del transport, aprendre a modelar o utilitzar eines del transport o al maneig i interpretació de dades i indicadors de transport, acabat l'aprenentatge amb un treball final que englobe tot l'aprenentatge adquirit.
 
Notes de premsa:
 
https://alicanteplaza.es/vectalia-ua-master-movilidad-urbana-inteligente
  
https://www.ondacero.es/emisoras/comunidad-valenciana/alicante/audios-podcast/mas-de-uno/movilidad-urbana-inteligente-sus-retos-master-universidad-alicante-catedra-vectalia-movilidad_20220831630f43e2142d7b00019b03c1.html




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA