David Ortega Patón, premiat a Madrid pel seu TFG en la 'XV Edició Premis COITT - Futur de les Telecomunicacions'

Data de la notícia: 16-03-2022
Visites: 1137
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


David Ortega Patón, egressat del grau de teleco en la EPS, ha sigut premiat pel seu projecte 'Generació de so audible amb arrays d'ultrasons' en els premis d'àmbit nacional que cada any atorga el COITT (Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació).

David Ortega Patón, egressat del grau de teleco en la EPS, ha sigut premiat pel seu projecte "Generació de so audible amb arrays d'ultrasons" en la CATEGORIA ENGINYERIA DE SO I IMATGE dels premis d'àmbit nacional que cada any atorga el COITT (Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació).

Un any més el COITT i la comissió de la CODIGAT (Conferència de Directors d'Escoles amb Graus d'Enginyeria en l'Àmbit de Telecomunicació) destaquen la qualitat dels treballs presentats, l'esforç palès realitzat per les persones premiades i el seu futur prometedor en la professió.
 
L'acte de lliurament de premis serà el pròxim 25 de març a las 12:30h, a l'Escola Tècnica Superior de la Universitat d'Alcalá.

S'emetrà via streaming a través de l'enllaç :
https://youtu.be/oc3n8knakps

¡Enhorabona, David!
 
Nota de premsa:
https://www.telecos.zone/index.php/actualidad/noticias-coitt/909-estos-son-los-ganadores-de-los-premios-coitt-2021-futuro-de-las-telecomunicaciones?utm_campaign=premios-futuro&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

   




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA