Beques Talent Vodafone YU

Data de la notícia: 16-02-2022
Visites: 6652
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Estàs llest per a desenvolupar les teues habilitats en una de les principals empreses multinacionals de telecomunicacions? Vodafone t'ofereix una oportunitat increïble per a completar la teua formació professional. El programa de Joves Talents per a Becaris t'ofereix un horari flexible (mitja jornada) i un entorn totalment innovador i digital per a desenvolupar tot el teu potencial.

 
¿Què ofereixen?
  • Desenvolupar-se en una empresa líder. Podràs iniciar la teua carrera professional en un dels principals grups de telecomunicacions del món, potenciant el teu desenvolupament en un ambient internacional.
  • Aprendre fent (projectes reals). Des del primer dia formaràs part del nostre equip treballant en projectes reals. Amb un tutor i un company per a guiar-te, tindràs l'autonomia per a innovar i aconseguir grans resultats durant la teua passantia.
  • Paquet de compensació. ¡Un paquet de compensació competitiu l'està esperant! Incloent els beneficis de treballar en una empresa flexible.
  • Networking amb líders i passants. Treballarà amb líders de la indústria de les telecomunicacions en un entorn de treball divers i inclusiu. A més, ¡formaràs part de la comunitat Vodafone yu Talent!
 
¿Què cerquen?
  • Estudiants amb il·lusió, ambició i ganes de posar en pràctica els seus coneixements i talent.
  • Homes i dones joves en els seus últims anys de llicenciatura o mestratge.
  • Un alt nivell d'anglès i un sòlid expedient acadèmic.
  • Disponibilitat per a treballar 5 hores diàries, a partir de maig de 2022.
 
Si tens amics o familiars que vulguen fer el seu primer pas cap a una carrera professional, ara poden posar a prova el seu potencial en Vodafone aplicant a una de les places de la nova edició de les Beques Vodafone yu Talent.
Per a accedir a les beques només han de ser estudiants d'últim curs de grau o màster d'especialitats com a enginyeria, informàtica, matemàtiques, màrqueting o ADE, entre altres.
Una vegada feta la sol·licitud en la web han d'enviar un email a jlezcano@fue.es indicant el seu nom i cognoms, l'oferta a la qual han aplicat i la persona de referència de Vodafone.
Més informació: https://www.talentoteca.es/vodafoneyubecastalent/




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA