XV Edició Premis COITT Futur de les Telecomunicacions

Data de la notícia: 13-01-2022
Visites: 1665
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


XV Edició Premis COITT Futur de les Telecomunicacions. Bases i inscripció (fins al 25/01/2022 a les 14.00) en: https://www.telecos.zone/inscripcion-premios-coitt-2021-ft


Un any més, el COITT celebra els premis al Millor Treball Fi de Grau en Telecomunicació d'Espanya, els Premis COITT Futur de les Telecomunicacions.

El termini d'inscripció finalitza el 25/01/2022 a les 14.00. Les bases del concurs i el formulari d'inscripció es troben en el següent enllaç:

https://www.telecos.zone/inscripcion-premios-coitt-2021-ft

Els/as concursants recentment diplomats/des han d'haver defensat el seu TFG corresponent a la matrícula del curs 2020/2021, a més d'estar col·legiats/des. Per a facilitar la participació en el concurs, si el/la concursant visa el TFG a través de la plataforma del COITT (visat acadèmic gratuït) la quota de col·legiació anual es redueix un 50%, només per a nous col·legiats. A més, si algun col·legiat/a està en situació de desocupació aquest no pagarà per la col·legiació.

Els premis seran avaluats per un comitè format per diferents docents d'escoles de telecomunicació d'Espanya (per a més detalls veure bases dels premis). Davant qualsevol dubte sobre el procediment del concurs es pot contactar en l'adreça de correu reduni@coitt.es. Així mateix, davant qualsevol dubte sobre la documentació i informació a aportar en el formulari d'inscripció es pot contactar amb l'adreça de correu subdireccion.gradoteleco@eps.ua.es.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA