APRÈN A INNOVAR

Data de la notícia: 30-11-2021
Visites: 1763
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

El pròxim 3 de desembre de 2021, de 12 a 14 hores, en la Sala d'actes de la EPS-I.

UNNOVA és un esdeveniment realitzat pel centre d'ocupació de la UA amb l'objectiu d'ajudar a l'estudiantat interessat a innovar, emprendre o potenciar algunes de les seues habilitats i, per què no, portar-les al sector empresarial.

L'objectiu és facilitar les eines, i fins i tot alguns trucs, per a innovar de manera adequada. Comptarem amb l'experiència d'antics estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant que han innovat i emprès en una idea que van tenir durant l'època estudiantil. Escolta la seua història!

L'esdeveniment tindrà lloc el 3 de desembre de 2021, de 12 a 14 hores, en la Sala d'actes de la EPS-I, i els convidats seran:

AQUESTA ÉS LA TEUA OPORTUNITAT! ¡Escolta les experiències dels antics estudiants i aprèn d'elles! Pot ser que les seues històries siguen l'impuls que necessites per a emprendre en un futur, encara que no tingues cap idea innovadora en ment ara com ara.

Se us lliurarà un certificat d'assistència a l'esdeveniment com a prova de la vostra presencialitat en ell. Esteu totes i tots convidats!

Per a més informació, podeu contactar-nos a través de @unnova_ua, o consultar la web: https://web.ua.es/es/uaemprende-junior
 
ENLLAÇ A VIDEOSTREAMIG: https://vertice.cpd.ua.es/259392




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA