Nous TFGs i TFMs mitjançant programari i metodologia BIM

Data de la notícia: 03-11-2021
Visites: 1976
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


S'estan duent a terme nous TFGs i TFMs emprant programari i metodologia BIM en el Grau en Enginyeria Civil i el Màster en ICCP. Enhorabona als autors i als seus tutors per l'esforç realitzat.

Durant el curs 2020-21 s'han presentat en la EPS dos Treballs de Fi de Grau i de Màster que han emprat programari i metodologia BIM. Els seus autors han sigut Rafael Pla Sempere, del Grau en Enginyeria Civil, i Carlos Solas Ungueti, del Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports. 
L'esforç que han realitzat per complementar la formació rebuda i bolcar-la en el seu treball personal de fi d'estudis va ser reconegut amb excel·lents qualificacions. En el cas de Carlos Solas, el seu Treball de Fi de Grau en Enginyeria Civil en 2017 també va ser realitzat amb programes informàtics i eines Durant el curs 2020-21 s'han presentat en la EPS dos Treballs de Fi de Grau i de Màster que han emprat programari i metodologia BIM. Els seus autors han sigut Rafael Pla Sempere, del Grau en Enginyeria Civil, i Carlos Solas Ungueti, del Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports. 
L'esforç que han realitzat per complementar la formació rebuda i bolcar-la en el seu treball personal de fi d'estudis va ser reconegut amb excel·lents qualificacions. En el cas de Carlos Solas, el seu Treball de Fi de Grau en Enginyeria Civil en 2017 també va ser realitzat amb programes informàtics i eines BIM i podeu veure el fruit d'això en el següent enllaç en YouTube.BIM i podeu veure el fruit d'això en el següent enllaç en YouTube.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA