JORNADA UNIVERSITÀRIA ONLINE - CAPGEMINI

Data de la notícia: 25-01-2021
Visites: 3899
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

Jornada online per a donar a conèixer el nou centre tecnològic internacional del Grup Capgemini i mostrar les oportunitats professionals que oferim per a estudiants d'últim curs en Enginyeria Informàtica, Telemàtica o qualsevol altra titulació tecnològica.

Des del European Industrial Center de Capgemini ens agradaria convidar-vos a la nostra  primera Jornada Universitària ONLINE  el divendres 19 de Febrer,  amb l'objectiu donar a conèixer el nou centre tecnològic internacional del Grup Capgemini i mostrar les oportunitats professionals que oferim per a estudiants d'últim curs en Enginyeria Informàtica, Telemàtica o qualsevol altra titulació tecnològica.
 
El EIC és una nova unitat  amb seu a València ADCenter  i Murcia AMSCenter dedicat exclusivament a projectes internacionals de desenvolupament d'aplicacions, seguint metodologies Agiles i tecnologies capdavanteres en el mercat (Java, Javascript, Angular, React…).
 
Estem en ple creixement i cercant perfils com el teu, estudiants de l'àrea tècnica, amb anglès i/o francès que vulguen aprendre i créixer professionalment ¿T'agradaria conèixer-nos?
 
¿En què consistirà la jornada?
 
-          Presentació del EIC i tipus de projectes.
-          Activitat -Dinàmica interactiva.
-          Màster Class de la mà d'un dels referents del món tecnològic.
-          Procés d'entrevistes
 
Confirma el teu interès a assistir enviant el teu cv a rrhh.european.industrial.center.es@capgemini.com amb assumpte “Assistència Jornada Universitària EIC” i et donarem més detalls de l'esdeveniment  i el link per a connectar-te




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA