Activa els teus comptes de Gcloud i Eservices

Data de la notícia: 09-09-2020
Visites: 17615
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Activa't ja el teu compte de Gcloud de la UA i el teu compte de Eservices per a poder accedir als serveis oferits des de l'Escola Politècnica Superior (EPS).

Activa't el teu compte de gcloud per a poder accedir a Google Meet i a altres serveis vinculats de la UA i activa també el teu compte de eservices per a poder accedir als serveis oferits des de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i accedir als ordinadors dels laboratoris de la EPS:
 
Tots dos comptes són molt importants per al teu funcionament en la universitat, activar-los és molt senzill i et recomanem fer-ho immediatament:
 
Compte de Gcloud:
 
Per a donar-te d'alta en gcloud: has d'entrar al teu UACloud i activar-ho des de l'opció de Serveis “Externs” que trobaràs dins del teu UACloud. Més info en la web: https://si.ua.es/va/manuales/uacloud/uacloudse/serveis-externs.html.
 
Compte de eservices:
 
Per a donar-te d'alta com a usuari en els eservices de l'Escola Politècnica, només has d'accedir a la pàgina web: https://maktub.eps.ua.es/servicios/gesusuariosweb/registrarse/pediremail.php. Per a tramitar l'alta, només necessitaràs el teu correu electrònic de la UA, amb el qual accedeixes habitualment a la teua UACloud. Més informació en la web: https://eps.ua.es/es/eservices/ayuda-autentificacion-eservices.html




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA