[JISBD] Convocatòria Premis SISTEDES-everis als millors TFG i TFM (curs 2017-18)

Data de la notícia: 20-06-2019
Visites: 1479
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


SISTEDES i everis (http://www.everis.com/) convoquen la tercera edició dels premis als millors treballs de finalització de grau (TFG) i de finalització de màster (TFM) sobre metodologies i eines per al desenvolupament de Programari, defensats en el curs 2017-18.
D'especial interès són els treballs basats en solucions tècniques innovadores o aquells que tracten temes més transversals com podrien ser la sostenibilitat, la perspectiva de gènere o la diversitat.
El premi al millor TFM està dotat amb 500 Euros i diploma acreditatiu, i el premi al millor TFG amb 300 Euros i diploma acreditatiu. Els premis es lliuraran durant les Jornades SISTEDES 2019, que se celebraran del 2 al 4 de setembre de 2019 a Càceres.

Per a poder arreplegar el premi en persona, els dos guanyadors tindran també inscripció gratuïta en les Jornades i se'ls atorgarà a més una borsa de viatge de 300 Euros a cadascun per a cobrir les despeses de viatge i allotjament a Càceres.
Les bases de la convocatòria es troben disponibles en
https://www.sistedes.es/premios/convocatoria-premios-sistedes-everis-tfg-tfm-2019

SOL·LICITANTS
* Estudiants de qualsevol nacionalitat que hagen presentat i defensat amb èxit el seu TFG o TFM durant el curs acadèmic 2017-18 en un centre universitari espanyol, públic o privat.
* El treball ha de versar sobre algun aspecte directament relacionat amb les metodologies i eines per al desenvolupament de programari.

DATES IMPORTANTS:
* Recepció de sol·licituds: fins al 7 de juliol de 2019.
* Notificació: 22 de juliol de 2019.

Es prega realitzen difusió d'aquesta convocatòria en els seus centres, departaments i universitats, així com entre els seus companys i alumnes que pogueren estar interessats. Els terminis d'aquesta edició són ajustats però és molt fàcil i ràpid enviar una proposta.

Més informació en
https://www.sistedes.es/premios/convocatoria-premios-sistedes-everis-tfg-tfm-2019




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA