L'Arquitectura Tècnica entre les professions amb major demanda en els pròxims 10 anys

Data de la notícia: 30-04-2019
Visites: 3102
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

Un informe de ManpowerGroup situa l'Arquitectura Tècnica entre les professions amb millors perspectives de futur en el decenni 2018-28.

La consultora internacional en recursos humans ManpowerGroup, ha presentat un informe titulat “Futur de l'Ocupació a Espanya fins a 2028”, que analitza detalladament les necessitats d'ocupació d'alta qualificació per als joves menors de 35 anys.
 
En paraules del President Executiu de ManpowerGroup, Raúl Grijalba, ha explicat que l'estudi es basa en diversos escenaris de creixement de l'ocupació, i estableix quins seran les perspectives d'ocupació per als nostres joves en el decenni 2018-28. L'estudi ha sigut elaborat per Josep Oliver, Catedràtic Emèrit d'Economia Aplicada de la UAB.

Es preveu que l'ocupació per a joves menors de 35 anys creixerà entre el 2,3 % i el 3,5 %, per la qual cosa s'estima la creació entre 200.000 i 250.000 ocupacions d'alta qualificació.

En l'escenari base de creació dels 200.000 noves ocupacions, les ocupacions més demandades seran: els programadors informàtics (23.000 noves ocupacions); arquitectes tècnics, topógrafos i dissenyadors (més de 20.000 noves ocupacions); enginyeries (16.000 noves ocupacions) excepte enginyers agrònoms, de muntanyes, elèctrics, electrònics i TIC;  analistes i dissenyadors de programari i multimèdia (més de 16.000 noves ocupacions) i especialistes en finances.


Més info:
Accés a la infografia en el següent enllaç.
Accés als gràfics de la presentació del professor Josep Oliver en el següent enllaç.
 
 




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA