Introducció al Deep Learning (cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant)

Data de la notícia: 21-04-2019
Visites: 7644


Dins de la intel·ligència artificial l'aprenentatge automàtic (Machine Learning) constitueix un àrea en expansió on les empreses necessiten especialistes que dominen aquestes tècniques en les quals es dissenyen models on l'ordinador aprèn a prendre decisions a partir d'exemples. Recentment l'especialitat dedicada a l'aprenentatge profund (Deep Learning) ha tingut una gran impacte en problemes que no es podien resoldre, o bé, els resultats eren insuficients. Objectius: * Conèixer què és i para què serveix el Machine Learning i Deep Learning * Saber a quines àrees i problemes es pot aplicar * Conèixer i practicar amb l'últimes tecnologies (programari) relacionades amb aquests temes. Més informació en https://web.ua.es/es/verano/2019/campus/introduccion-al-deep-learning.html

Dins de la intel·ligència artificial l'aprenentatge automàtic (Machine Learning) constitueix una àrea en expansió on les empreses necessiten especialistes que dominen aquestes tècniques en les quals es dissenyen models on l'ordinador aprèn a prendre decisions a partir d'exemples.
Recentment l'especialitat dedicada a l'aprenentatge profund (Deep Learning) ha tingut una gran impacte en problemes que no es podien resoldre, o bé, els resultats eren insuficients.
 
Objectius:
  * Conèixer què és i per a què serveix el Machine Learning i Deep Learning
  * Saber a quines àrees i problemes es pot aplicar
  * Conèixer i practicar amb l'últimes tecnologies (programari) relacionades amb aquests temes.

Més informació en https://web.ua.es/es/verano/2019/campus/introduccion-al-deep-learning.html




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA