Reunió voluntariat conferencia Agile Spain

Data de la notícia: 13-09-2018
Visites: 4424
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


La Conferència Agile Spain 2018 a celebrar a Alacant cerca voluntari@s. ¡Veuen a informar-te!


Veuen a informar-te sobre el programa de voluntariat de la Conferència Agile Spain 2018 (https://cas2018.agile-spain.org) dirigit a estudiants de la EPS. Participaran en la reunió representants del comitè d'organitzador.

CAS 2018

La Conferència Agile Spain és un esdeveniment anual generat per persones que viuen el desenvolupament de programari d'una manera diferent. Se celebrarà a Alacant els pròxims dies 13 i 14 de desembre en l'IFA.
 
Hi haurà xarrades i tallers sobre temes com:  Lideratge, Scrum, Coaching, mètriques útils, sistemes d'integració i lliurament continu, dinamicas de creativitat, design thinking, facilitació gràfica,  artesania del programari (TDD, clean code,..), disseny de producte, Lligen ...   Portem a lideres mundials i nacionals d'aquests temes que ens comparteixen les seues experiències i idees. 

Programa de voluntariat

La CAS 2018 només és possible gràcies al treball de voluntari@s. Vas agafar a la reunió per a saber com pots participar. Almenys un 50% del teu temps serà assistint a les seues xarrades. 

Reunió informativa

La reunión será el proxim dijous 20 de setembre a les 13:00 h. en la sala de postgrau del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial (Edifici Politècnica III, veure localització). 
 




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA