Faraó Llorens professor del DCCIA elegit President de l'Associació d'Ensenyants Universitaris de la Informàtica (AENUI).

Data de la notícia: 30-07-2018
Visites: 1311
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Faraó Llorens, professor de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial i director de la Càtedra Santander-UA de Transformació Digital de la Universitat d'Alacant ha sigut elegit president de l'Associació d'Ensenyants Universitaris de la Informàtica (AENUI) (http://www.aenui.net). L'elecció va tenir lloc en l'Assemblea celebrada el passat 5 de juliol a Barcelona, en el marc de les XXIV Jornades d'Ensenyament Universitari de la Informàtica (JENUI) (http://jenui2018.uoc.edu).
 
L'Associació d'Ensenyants Universitaris de la Informàtica (AENUI) és una associació sense ànim de lucre constituïda en 2000 que el seu objectiu fonamental és el foment i desenvolupament de tot allò que afavorisca la preparació i capacitat dels docents d'informàtica en la universitat espanyola. Entre els seus objectius estan, a més d'organitzar les JENUI, el reconeixement de la labor docent del professor, afavorir la col·laboració entre docents de diferents universitats i facilitar les eines necessàries per al desenvolupament de la docència mitjançant la compartició de recursos i experiències   
 




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA