Taller de programació per a xiquets el 12 de maig per motiu del Scratch Day

Data de la notícia: 07-05-2018
Visites: 3770
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

L'Escola Politècnica Superior i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, celebraran el Scratch Day organitzant un taller de programació per a xiquets el dissabte 12 de maig en la Universitat d'Alacant.

Scratch Day (https://day.scratch.mit.edu/) és una xarxa a nivell mundial d'esdeveniments on la gent celebra l'ús de Scratch, la plataforma gratuïta per a ensenyar a programar als més joves desenvolupada pel MIT.


La Universitat d'Alacant, a través de l'Escola Politècnica Superior i el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, vol sumar-se a la celebració del Scratch Day organitzant un taller en família de programació per a xiquets el dissabte 12 de maig.


Aquest taller, que compta amb la participació de professors d'educació primària i de la Universitat d'Alacant, està dirigit xiquets d'entre 6 i 12 anys que vulguen tenir un primer contacte amb el món de la programació o vulguen perfeccionar les seues habilitats.


El taller tindrà lloc a les 11:00 en l'aula A1/1-42S de l'Aulari I de la Universitat d'Alacant (https://www.sigua.ua.es/index.html?id==0025p1054) i tindrà una hora i mitja de durada.


Aquesta activitat és gratuïta. Els xiquets deuran venir acompanyats d'algun adult i portar el seu propi ordinador a l'aula. Hi haurà alguns portàtils disponibles per a aquells a els qui els resulte impossible portar el seu propi.


Podeu inscriure-vos al taller emplenant el següent formulari:


https://cvnet.cpd.ua.es/uacuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario==20280&idioma==és


Les places estan limitades a l'aforament de l'aula.


¡Vos esperem!





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA