Telefónica obri una nova convocatòria de beques Talentum

Data de la notícia: 08-06-2017
Visites: 1284
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

Talentum, el programa de beques de Telefónica, obri una nova convocatòria per a estudiants de grau o màster d'Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Informàtica, Administració d'empreses, Publicitat, Màrqueting o Periodisme en col·laboració amb VA SER (Fundació Universitat-Empresa).

La convocatòria per a estudiants del curs 2017/2018 es troba vigent en aquests moments, per la qual cosa els interessats poden aplicar ja a la mateixa. La data d'incorporació tindrà lloc a l'octubre.
 
Les pràctiques tindran una durada benvolguda de sis mesos i es duran a terme en les oficines de Telefònica de Madrid, Barcelona, Granada, Huesca i Valladolid.
 
Talentum és la plataforma d'impuls al talent jove de Telefónica. Talentum ofereix diferents modalitats de beques que s'ajusten a les diferents etapes o interessos dels joves. Entre elles figuren les que els permeten desenvolupar el seu propi projecte amb ajuda de mentors o equipament tecnològic; les que els permeten desenvolupar-se professionalment a través del seu treball en Telefónica; i les que els possibiliten resoldre un repte de transformació digital, dins d'un equip multidisciplinari, proposat per Telefónica o per un dels seus partners.
 
L'univers Talentum està obert a tot aquell que vulga formar part d'ell. Talentum és una plataforma d'impuls al talent que, a més de beques, inclou altres recursos com a esdeveniments, hackathones, formació, informació, networking i desenvolupament de soft-*skills.
 
Concretament, gràcies a aquestes beques serà possible aprendre sobre projectes reals col·laborant amb els millors experts en Big Data, xarxes, programació, màrqueting o comunicació entre uns altres.
 
Per la seua banda, col·laborant amb Telefònica en aquest projecte, la Fundació Universitat-Empresa segueix apostant pel talent jove i fomentant la empleabilidad dels universitaris des de fa 40 anys, aconseguint que el 80% dels estudiants en pràctiques dels programes de la VA SER troben treball en finalitzar les seues pràctiques.
 
Els candidats interessats podran sol·licitar més informació sobre aquesta convocatòria a través d'aquesta pàgina web: http://www.talentumtelefonica.com/beques/estudiants/




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA