Viatge organitzat al 'XII Congrés d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana: Liderant la Societat 4.0'

Data de la notícia: 27-03-2017
Visites: 1320


La EPS oferirà un autobús gratuït des de la UA a València per a assistir el dijous 6 d'abril, de 09:00 a 14:00, al 'XII Congrés d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana: Liderant la Societat 4.0' dins dels actes de celebració de la Setmana Informàtica 2017. Aquesta activitat està destinada a estudiants d'Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Informàtica, I2ADE i Màster Universitari en Enginyeria Informàtica.

El dijous 6 d'abril, de 09:00 a 14:00, se celebrarà a València el "XII Congrés d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana: Liderant la Societat 4.0" dins dels actes de celebració de la Setmana Informàtica 2017. L'esdeveniment està organitzat pel Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) i l'assistència al mateix és gratuïta.

Com és habitual en els últims anys, des de l'Escola Politècnica es va a posar un autobús gratuït per a tots aquells estudiants d'Enginyeria en Informàtica, Grau en Enginyeria Informàtica, I2ADE i Màster Universitari en Enginyeria Informàtica que estigueu interessats a acudir a l'esdeveniment. L'autobús arribarà a València a l'hora de començament de les jornades i tornarà entorn de les 17:00, perquè tingueu temps suficient per a menjar pels voltants del congrés abans del viatge de tornada.

En el següent enllaç podeu trobar el programa complet de les xarrades:

https://www.semanainformatica.com/index.php/edicion-2017/programa/jueves-6-de-abril-xii-congreso-de-ingenieria-informatica-de-la-comunidad-valenciana-cena-y-premios-sapiens

Aquells que estigueu interessats, teniu fins a aquest diumenge 2 d'abril per a emplenar el formulari d'assistència que han preparat des de la Delegació d'Estudiants de l'EPS:

https://goo.gl/forms/o8vib62atgbmlysx2

A més d'emplenar aquest formulari (per a reservar plaça en l'autobús), haureu d'inscriure-us com a assistents en la pròpia web del congrés:

https://www.semanainformatica.com/edicion-2017/inscripcion

Per a la reserva de plaça en l'autobús, se us sol·liciten 5€ de fiança que deureu lliurar fins a dilluns vinent en el despatx de la Delegació d'Estudiants, en la planta baixa de l'EPS I al costat de la L04. Aquests diners se us retornarà el mateix dia del viatge al congrés. Per a qualsevol consulta sobre l'horari d'atenció de la Delegació d'Estudiants, podeu enviar un correu a delegacion.estudiantes@eps.ua.es




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA