Conferència '**Human **Behavior **Modeling **from (**Big) Data'

Data de la notícia: 07-02-2017
Visites: 4495


En el marc del Mes Cultural de la **EPS la prestigiosa investigadora Nuria Oliver impartirà una conferència sobre models de comportament humà a partir de **big data. La conferència serà el dia 13 de febrer a les 10:00 en el Saló d'Actes de la **EPS 1.

El dia 13 de febrer a les 10:00 en el Saló d'Actes de la **EPS 1, la prestigiosa investigadora Nuria Oliver, impartirà una conferència titulada ""**Human **Behavior **Modeling **from (**Big) Data".

Comprendre i modelar el comportament humà és un repte clau en el desenvolupament de sistemes intel·ligents. En aquesta conferència es descriuran projectes de recerca que Nuria Oliver ha desenvolupat en les seues 20 anys d'experiència en la consecució d'aquest repte. En particular Nuria posarà l'accent en treballs sobre **Smart **Rooms (reconeixement facial i vigilància),  **Smart **Cars (reconeixement de maniobres), **Smart **Offices (reconeixement **multimodal d'activitats), **Smart **Mobile **Phones (**boredom **inference) i **Smart **World (predicció del crim). Nuria finalitzarà la seua conferència ressaltant les oportunitats, reptes i lliçons apreses que poden ser útils per als investigadors i experts en l'àrea.

Nuria Oliver és **Chief Data **Scientist en Data-Pop **Alliance. Té un doctorat pel MIT en “**perceptual **intelligence”. Ha acumulat més de 20 anys d'experiència investigadora: en el MIT en Microsoft **Research (**Redmond, **WA) i com primera dona directora científica en **Telefonica R+D (Barcelona, **Spain). El seu treball en modelatge computacional del comportament humà, interacció home-màquina, **Mobile **computing i **Big Data, aplicat particularment al ben comú (“social **good”) és **ocnocido internacionalment amb més de 150 articles científics en congressos internacionals i revistes, **sienco citats més de 10400 vegades i reconeguda amb premis al millor article i diverses nominacions. A més és **coinventora de 40 patents i és convidada freqüentment a donar conferències convidades. Nuria és la primera dona espanyola nomenada com **Distinguished **Scientist per ACM, sent també **IEEE **Fellow i **Fellow **of **the **European **Association **of Artificial **Intelligence. La seua passió és millorar la qualitat de les persones, tant de manera col·lectiva com a individual, a través de la tecnologia. També té gran interès en la divulgació científica i a inspirar a les noves generacions (particularment xiqueta) perquè puguen perseguir carreres tecnològiques. Per açò, és col·laboradora de manera freqüent en els mitjans de comunicació, donant xarrades al públic general i especialment a milers d'adolescents. 





Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA