CRISTINA ÀVILA FREIRE guardonada per **INVASSAT premi al millor **TFM en Prevenció de Riscos Laborals 2015

Data de la notícia: 11-11-2016
Visites: 3502
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


CRISTINA ÀVILA FREIRE, egressada del **Master O. en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat d'Alacant ha sigut guardonada (en la modalitat Higiene Industrial) com a autora al millor treballe fi de Màster en Prevenció de Riscos Laborals defensats a la Comunitat Valenciana durant 2015, denominats Premis al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals.

CRISTINA ÀVILA FREIRE, egressada del **Master O. en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat d'Alacant ha sigut guardonada (en la modalitat Higiene Industrial) com a autora al millor treballe fi de Màster en Prevenció de Riscos Laborals defensats a la Comunitat Valenciana durant 2015, denominats Premis al Coneixement en Prevenció de Riscos Laborals. Pel seu **TFM "Disseny de full de càlcul per a la simulació i avaluació dels principals paràmetres preventius per exposició de vibracions". Premi atorgat per **INVASSAT a València el 8 de novembre de 2016. RESOLUCIÓ  de  28  d'octubre    de  2016,  del  president  de l'Institut        Valencià de Seguretat  i  Salut  en    el Treball  (**INVASSAT),    per     la qual  es  reconeixen  els  millors  treballs  fi    de Màster  en  Prevenció  de  Riscos  Laborals  de     la Comunitat  Valenciana,  denominats  Premis  al  Coneixement  en  Prevenció  de  Riscos  Laborals.  (DOCV **num. 7910 de 4.11.2016). Felicitem a Cristina Àvila Freire pel reconeixement obtingut, així com al tutor del seu **TFM professor Francisco Brocal Fernández.
 
http://www.dogv.gva.es/datos/2016/11/04/pdf/2016_8627.pdf
http://www.indi.gva.es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id==691977
http://www.elperiodicodeaqui.com/noticias/la-conselleriaeconomia-sostenible-premiamejores-trabajos-finmaster-en-prevenc/119421




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA