Curs ?Transformació digital: tecnologies de la informació per a NO informàtics?

Data de la notícia: 01-06-2016
Visites: 933
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


De l'11 al 13 de juliol es va a celebrar en la Universitat d'Alacant, en el marc dels Cursos d'Estiu “Rafael Altamira”, el curs “Transformació digital: tecnologies de la informació per a NO informàtics” organitzat per la Càtedra Santander-UA de Transformació Digital.

El curs, plantejat des de la perspectiva d'experts en les tecnologies de la informació, està dirigit a estudiants universitaris i professionals de tots els camps de coneixement (excepte els relacionats amb la informàtica, tal com reflecteix el seu títol) amb l'objectiu que comprenguen les característiques i el potencial d'aquesta nova societat digital fortament caracteritzada per les tecnologies informàtiques, perquè puguen traure'ls el màxim profit en la seua vida personal i professional. Encara que també poden realitzar-ho persones procedents dels camps relacionats amb la informàtica, però assumint que no es van a abordar aspectes tècnics (el com) sinó aspectes estratègics (para quins).

És per açò que considerem que el curs pot ser d'interès per a l'alumnat de l´EPS.  La inscripció ja està oberta. El curs té una durada de 20 hores i és convalidable per 2 crèdits LRU/*ECTS.

S'ha preparat un programa cuidat i actual, que considerem que pot ser d'enorme interès per a qualsevol universitari. Es pot trobar tota la informació del curs en l'enllaç:
https://web.ua.es/es/verano/2016/campus/transformacion-digital-tecnologias-de-la-informacion-para-no-informaticos.html




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA