XV Certamen Universitari Arquimedes 2016

Data de la notícia: 26-05-2016
Visites: 1154
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Com és habitual des de l'any 2002, la Direcció general de Política Universitària (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) ha convocat per a l'any 2016 el XV Certamen Universitari “Arquimedes” d'Introducció a la Recerca Científica,  que el seu objectiu és fomentar la incorporació dels joves universitaris a la recerca mitjançant la concessió de premis als millors treballs.
 
La convocatòria està dirigida a estudiants de grau i de màster quedant exclosos els següents: els qui hagen sigut finalistes en edicions anteriors del certamen, els qui estiguen cursant o hagen cursat prèviament ensenyaments de doctorat, els qui cursen el seu segon o posterior màster i els qui participen per estudis de grau, enginyeria o arquitectura i tinguen una titulació prèvia equivalent o superior a aquestes.
 
Els guardons ascendeixen a 24 premis en metàl·lic, cadascun d'ells dotats amb quantitats que oscil·len entre 2.000 i 6.000 €, 3 estades en centres de recerca del CSIC de dues setmanes de durada, 7 premis de 2.000 € per als professors tutors,1 premi de 8.000 € a la Institució amb major nombre de treballs seleccionats per a la fase final del Certamen i diversos premis d'entitats col·laboradores (Fundació ONZE i Fundació Vèncer al Càncer).
 
            Els interessats a participar en el XV Certamen Arquimedes, posseeixen de termini fins a les 15h del 16 de juny per a la presentació telemàtica de la documentació requerida, a través de la Seu Electrònica del Departament en l'adreça electrònica https://sede.educacion.gob.es  en l'apartat corresponent a “Tràmits i Serveis”.
           
Per a més informació consulteu la web: http://www.mecd.gob.es/educacion-mecd/areas-educacion/universidades/convocatorias/estudiantes/certamen-arquimedes.html o dirigir-vos a la Coordinadora Científica en el correu electrònic arquimedes@mecd.es . En la web del Certamen estan disponibles els models dels documents a presentar.
 
 
 
Coordinació del Certamen Arquimedesi
del Certamen Joves Investigadors
 
Ministeri d'Educació, Cultura i Esport
Direcció general de Política Universitària
c/ **Torrelaguna, 58 - 4º planta
28071 - Madrid
Tel: 91 745 92 28
Fax: 91 745 92 19
E-mail: arquimedes@mecd.es
Web: www.educacion.es/educacion/universidades
Facebook: http://es-la.facebook.com/pages/certamen-universitario-arquimedes/163774423671755?v==wall




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA