**Startup **Scaleup

Data de la notícia: 13-04-2016
Visites: 2129


Logo Grande

Se cerquen **Startups que estiguen desenvolupant els seus negocis entorn de la Internet de les Coses (**IoT) i els Serveis mòbils (xarxes de sensors, robots connectats a internet, **smart **cities, i-**health, indústria 4.0, etc.) . **Startup **Scaleup ofereix formació en internacionalització, màrqueting, inversors i tecnologia. La iniciativa és completament gratuïta.

S'acaba d'obrir laª 2 Convocatòria del programa europeu d'acceleració startups “Startup Scaleup". Una iniciativa de la Comissió Europea sota la bandera de Startup Europe. La convocatòria està oberta fins al 13 de Maig de 2016.
 
Se cerquen Startups que estiguen desenvolupant els seus negocis entorn de la Internet de les Coses (IoT) i els Serveis mòbils (xarxes de sensors, robots connectats a internet, smart cities, i-health, indústria 4.0, etc.) . Startup Scaleup ofereix formació en internacionalització, màrqueting, inversors i tecnologia. La iniciativa és completament gratuïta. Les Startups poden seguir el programa des del seu lloc d'origen encara que també poden desplaçar-se a un dels quatre centres centres de l'acceleradora situats en quatre països de la Unió Europea (Dublin, Amsterdam, Cartagena i Vilnius). Les startups seleccionades participaran en almenys dos esdeveniments internacionals on es posaran en contacte amb inversors i grans corporacions del sector IoT.  Formaran part de Startup Europe, el major ecosistema emprenedor del nostre continent.  Uneix-te a aquesta acceleradora, 49 startups de 28 països d'Europa ja són part de la mateixa.
 
Les startups poden inscriure's fins al 13 de Maig a través del següent enllace https://www.f6s.com/startup-*scaleup
Es pot trobar més informació sobre el programa en http://startup-scaleup.eu i en el canal de YouTube https://youtu.be/jHYZLrJYQGc

 




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA