Possibilitat de participació en I Hackathon Càtedra de Seguretat, Emergències i Catàstrofes UMA

Data de la notícia: 11-04-2016
Visites: 1735
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


El 27 d'abril se celebra a Màlaga l'I Hackathon Càtedra de Seguretat, Emergències i Catàstrofes Universitat de Màlaga, que el seu objectiu serà el desenvolupament de la plataforma %o201CinfoRiesgo%o201D.

Es desenvoluparà en temps record una Plataforma Web que informe a la població sobre el risc de desastres naturals, químics o nuclears en una zona determinada per geolocalización. La plataforma informarà sobre les mesures d'autoprotecció adequades per a la reducció del risc a patir danys i millorar la resiliència.

Aquesta plataforma Web serà accessible tant des de dispositius Android com iOS i usarà serveis SIG de Google maps, Open Street Map, ESRI Maps i serveis WMS del catàleg IDEE (catàleg de metadades de la Infraestructura de Dades Espacials d'Espanya disponible en la Web http://www.idee.es/csw-inspire-idee/srv/spa/main.home). A aquesta plataforma tindran accés les diferents proteccions civils (Nacional, Regional i Local) per a la gestió de la mateixa dins del seu àmbit territorial.

Inscripcions i més informació ací http://www.umaemergencias.es/formacion-y-actividades/jornadas-seguridad-emergencias-y-catastrofes/




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA