Emprèn Politècnica

Data de la notícia: 18-01-2016
Visites: 2581
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Aprèn a emprendre amb la EPS. Presentació de possibilitats d'empreniment en la UA, del programa Erasmus Young Entrepreneur, l'esdeveniment DOEACT-UA i lliurament del premo de l'Hacker Club al millor TFG del curs 2014/15

Dijous que ve 21 de gener, a les 12:00, en el saló d'actes de l'Escola Politècnica (EPS1) tindrà lloc un acte conjunt organitzat per FUNDEUN,  L'Hacker Club i l'Escola Politècnica de la Universitat d'Alacant on podràs conèixer quin pot ser el teu camí per a iniciar o progressar en els teus projectes d'empreniment, aprofitant les oportunitats que et proporciona la Universitat.
 
En l'acte, després de la presentació de l'itinerari d'empreniment recomanat per als alumnes de la politècnica i del programa Erasmus de mobilitat per a emprenedors "Young Entrepreneurs", podràs obtenir una de les 10 beques per a participar en DOEACT-UA que a la fi de gener tindrà lloc en la Universitat d'Alacant.
 
Per a finalitzar l'acte, l'Hacker Club farà lliurament del "seu I Premi HackerClub" al millor Treball de finalització de Grau (2014-15) organitzat juntament amb l'Institut Universitari de Recerca Informàtica, consistent en un viatge organitzat a Silicon **Valley.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA