Dia de la Ràdio EPS 3

Data de la notícia: 11-01-2016
Visites: 10537
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

El pròxim 11 de febrer a partir de les 18h, se celebrarà la tercera edició del Dia de la Ràdio EPS. Amb una agenda molt variada d'activitats, des del Paranimf i amb entrada gratuïta.

>> INFO SOBRE EL NOU BLOC DEL MATÍ 

Streaming en directo en: https://www.youtube.com/watch?v=zOM8Ed3qXCY

La ràdio EPS celebra per tercer any el dia de la ràdio en el Paranimf de la Universitat d'Alacant amb el plat fort de la batalla inèdita entre l'actual campió Internacional de Batalla de Galls Arkano contra el guanyador nacional de 2013 Chuty. Com és tradicional hi haurà un concurs entre els millors programes d'estudiants de la ràdio i com a novetat se celebrarà la final entre els millors grups musicals de la Universitat. Els espais estan coberts pel monologuista d'Almeria Marque Antonio de Comedy Central i el concurs de programes tindrà un jurat d'excepció, amb representants de les representants de les millors ràdios alacantines. Tot açò a partir de les 6 de la vesprada dijous que ve 11 de febrer. Entrada GRATUÏTA fins a cobrir aforament.

Hem estat treballant molt temps a posar-li els millors ingredients a aquest esdeveniment, perquè pugueu passar una gran estona tots els que decidiu acostar-vos a l'homenatge que li donem anualment a tota aqueixa gent que, voluntàriament, fa possible que la ràdio Politècnica siga una realitat, tant presentadors, com a oïdors, com tots els estudiants que en un moment o un altre fan l'ullet a la nostra ràdio.

Per al tercer Dia de la Ràdio, hi haurà moltes novetats. Es manté el tradicional concurs entre els programes d'estudiants de la RadioEPS, en la qual el guanyador es portarà 300%o20AC gràcies al Vicerectorat d'Estudiants. Enguany, hi haurà un jurat que siga qui decidisca, qui ho ha fet millor. En el jurat tindrem a representants de les millors ràdios locals, Denis Rodríguez de COPE Alacant, Silvia Presons de la SER, Gaspar Campillo de Radi Sant Vicent i Lola Torrent d'Onda Cero, i també formarà part d'aquest equip María Martín de l'Oficina de Comunicació de la UA. Els programes disposaran de 8 minuts per a realitzar un mini programa en directe, tractant de ser creatius, divertits i traure el millor d'ells mateixos.

Els programes que participaran són :

  • La Pinya
  • Rock UA
  • Al final de l'Escaleta
  • Sports UA

Pots consultar les bases del concurs.

Una novetat en aquesta edició és el concurs de grups musicals de la Universitat, potenciat per Talent UA https://origin.eps.ua.es/servicios/noticiaeps/03505/es/eps/talento-ua on se celebrarà la final dels 4 millors, i el guanyador estarà present en la segona edició d'Alimentate de cultura en el MUA. Hi haurà una ronda prèvia en la qual solament quedaran els 4 triats. Durant la final a 4 en el Dia de la Ràdio, cadascun tocarà una cançó, sense poder excedir-se de 5 minuts.

Els espais entre blocs els amenitzarà el còmic d'Almeria de Comedy Central, Marco Antonio. Que realitzarà diversos monòlegs. http://www.comedycentral.es/comicos/marco-antonio/

Com a actuació musical enguany tindrem la Batalla de Galls, entre el nostre col·laborador i company Arkano, actúal guanyador Internacional de la Xarxa Bull Batalla dels Galls i Chuty, guanyador nacional de 2013. Aquesta Batalla és inèdita, mai abans s'havien enfrontat. Realitzaran diferents proves d'improvisació, i és ja considerada per molts `La Batalla de l'any´

YINCANA

Una altra novetat és la Yincana, la prova final de la qual serà també en l'Acte de Paranimf, amb premis per als finalistes i per al guanyador. Les proves es realitzaran el matí del dimarts 9 de febrer, prop de la Biblioteca trobaràs el Stand de la Ràdio on pots apuntar-te. Només per participar et convidem a brindar amb les xiques de l'Estudiantina Femenina de Dret l'11 de febrer abans de l'acte, i els millors tindran premis de Energy Sistem que expliquem a continuació. Poden participar tots els estudiants de la UA.

L'empresa de tecnologia alacantina Energy Sistem s'ha sumat a la festa i es realitzarà un concurs en el qual es podrà optar als premis que facilitaran. Al principi de l'esdeveniment s'explicarà què cal fer per a guanyar un premi. Els productes s'arreplegaran en la Store d'Alacant Centre Comercial Gran Via - Planta Central C/ de José García Segelles, 2

El concurs entre els assistents serà de 2: Energy MP4 Slim Dark Iron 8GB https://www.energysistem.com/es/products/portable_audio_mp3-mp4/serie_mp4_urban/39565-energy_mp4_slim_3_dark_iron_8gb/

Mentre que els finalistes de la Yincana: tindran un dels 3 Energy Music Box BZ6
https://www.energysistem.com/es/products/music_box/serie_music_box/39694-energy_music_box_bz6_bluetooth/
 
I el guanyador de la Yincana: 1 Energy Phone Neo Lite
https://www.energysistem.com/es/products/smartphone/serie_smartphone/42435-energy_phone_neo_lite/

L'entrada serà gratuïta fins a omplir l'aforament, per la qual cosa recomanem venir a primera hora.

L'esdeveniment es podrà seguir en videostreaming des d'https://si.ua.es/es/videostreaming/politecnica.html o des de l'enllaç directe que posarem en breu.

Estenem informació de l'esdeveniment en facebook

Volem agrair l'especial col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Esport i Política lingüística.

També col·laboren el Vicerectorat d'Estudiants i el Vicerectorat de Campus i sostenibilitat





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA