CURSE INFORMES D'AVALUACIÓ D'EDIFICIS (IEE)

Data de la notícia: 22-12-2015
Visites: 7256


Organitzat des del Departament d'Edificació i Urbanisme, i dirigit a estudiants del Grau en Arquitectura Tècnica, Arquitectura i Enginyeries, el curs se celebrarà des del divendres 19 de febrer de 2016 fins al divendres 11 de març de 2016.

Els recents canvis legislatius fan que de nou prenguen especial importància els informes d'avaluació d'edificis. La nova Llei 8/2013, de 26 de juny, de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes, conté la regulació bàsica de l'Informe d'Avaluació d'Edificis, que parteix de l'establida en el RD 233/2013, de 5 d'abril, pel qual es regula el Pla Estatal de foment del lloguer d'habitatges, la rehabilitació edificatoria, i la regeneració i renovació urbanes, 2013-2016.
L'objectiu és dotar d'un instrument que unifique els diferents informes d'inspecció tècnica regulats per les Ajuntaments i Comunitats Autònomes, als continguts que s'entenen necessaris per a assegurar el compliment dels objectius de qualitat, sostenibilitat i accessibilitat del parc edificat en tot el territori nacional, sent previsible que en breu es produïsca l'adaptació dels models d'informe existents.
Dirigit a estudiants de la titulació d'Arquitectura Tècnica, Grau en Arquitectura Tècnica, i altres relacionades amb la temàtica, així com professionals que pretenen iniciar i/o reorientar la seua activitat professional per a dur a terme el desenvolupament d'Informes d'Avaluació d'Edificis (IEE).
L'objectiu d'aquest curs consisteix a aportar coneixements complementaris als plans formatius que ofereixen les universitats, desenvolupant-se una metodologia molt encertada per a l'elaboració dels Informes d'Avaluació d'Edificis, plantejant-se, segons l'Estat de Conservació, criteris d'avaluació, Favorable / Desfavorable, que faciliten al Tècnic Inspector el veredicte final de la inspecció. 


Més informació




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA