Premis CYPE als millors TFG en Grau Enginyeria Informàtica

Data de la notícia: 24-11-2015
Visites: 3846


Des de CYPE (http://www.cype.es/) i en col·laboració amb l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, s'han convocat els Premis **CYPE als millors Treballs Fi de Grau (TFG) del Grau en Enginyeria Informàtica.

Des de CYPE (http://www.cype.es/) i en col·laboració amb l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, s'han convocat els Premis CYPE als 3 millors Treballs Fi de Grau (TFG) del Grau en Enginyeria Informàtica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant presentats durant el curs acadèmic 2014-2015.
 
Els premis es regiran per les bases adjuntes en aquesta notícia. En concret, podran optar a aquests premis aquells estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant que hagen presentat la seua TFG durant el curs acadèmic 2014-2015. Per a açò, les candidatures es presentaran mitjançant formulari facilitat per CYPE Enginyers a través de la següent pàgina web: http://www.cype.es/premios_fin_grado/formulario_premios_cype.htm
La data límit per a presentar candidatures és el 15 de desembre de 2015 fins a les 23:59 hores
 
CYPE concedirà tres premis (les quantitats abonades en aquests premis estaran subjectes a la normativa fiscal vigent):
-Primer premi: 1.500 € + contracte en pràctiques de 6 mesos en CYPE (opcional)
-Primer accésit: 1.000 € + Contracte en pràctiques de 6 mesos en CYPE (opcional)
-Segundo accésit: 1.000 € + Contracte en pràctiques de 6 mesos en CYPE (opcional)




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA