Curs gratuït sobre Màrqueting Digital

Data de la notícia: 17-03-2014
Visites: 1618
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


L'escola Politècnica i Google et conviden al curs GRATUÏT sobre Màrqueting digital que impartirà el **IAB en la nostra universitat a partir del pròxim 24 de març.

Estimats amics,

La direcció de l'Escola Politècnica de la Universitat d'Alacant té el plaure de convidar-vos a inscriure-us en el curs presencial gratuït sobre Màrqueting Digital que Google i IAB, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant han organitzat específicament dirigit a titulats de la nostra Universitat menors de 36 anys.

Hi ha tres convocatòries, al març, maig i setembre amb un nombre limitat de places en cadascuna d'elles.

Per a sol·licitar la inscripció en qualsevol de les seues convocatòries, heu d'entrar en la web: https://formacionactivate.es/newsletter/invitacion/all/index_alicante.html .

Allí trobareu informació sobre el curs, temari, durada, etc. i podreu sol·licitar la matrícula gratuïta en el mateix prement sobre "registra't ací".

Creiem que és una excel·lent oportunitat per a completar la vostra formació en un dels temes més candents del moment de la mà d'excel·lents professors i les més prestigioses institucions.

Si no disposeu del temps necessari per a acudir al curs presencial, també podeu realitzar el mateix curs i altres complementaris de manera on-line seguint el vostre propi ritme. Per a inscriure-us, entreu en: http://www.google.es/landing/activate/formate/ . Trieu el curs que desitgeu i premeu sobre "curs on-line" o "registra't ací". En aquesta modalitat no hi ha limitació de places ni requisits d'inscripció.





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA